|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:13 pm
Lethiel ]Goth bless[ Czesc wszystkim ^_^ Kitty - twoj rysunek 4laugh slicznie 3nodding heart " /> Dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:15 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Czesc wszystkim ^_^ Kitty - twoj rysunek  xd troche pokrecona ale ogolnie kawaii Pokrecona? Wytlumaczysz? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:15 pm
novelin opcy novelin Kitty ShadowCat hej Nov... narysować ci obrazek? wink taaak ^^ tylko moge Ci zapłacić wyłącznie w naturze ^^ Pow�d: Welcome novelin , your Gaia Gold: 157 to moze ja ci narysuje?? wink O jaaa ale mam dobry dzień ^^ >podskakuje< to byl zart...... przyznaje sie bez bicia ze liczylem na zaplate "w naturze"....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:16 pm
]Goth bless[ Czesc wszystkim ^_^ Kitty - twoj rysunek  dziękooje *jest wzrooshona* crying heart to psheśliczne heart też chcę tak rysować crying xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:17 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Czesc wszystkim ^_^ Kitty - twoj rysunek  xd troche pokrecona ale ogolnie kawaii Pokrecona? Wytlumaczysz? wink heart chodzi mi o tulow, o nogi i glowe....kazda czesc ciala w inna strone idzie wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:18 pm
argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:19 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Czesc wszystkim ^_^ Kitty - twoj rysunek  xd troche pokrecona ale ogolnie kawaii Pokrecona? Wytlumaczysz? wink heart chodzi mi o tulow, o nogi i glowe....kazda czesc ciala w inna strone idzie wink whee nio bo tio psheciesh ja jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii chodzi mi o tulow, o nogi i glowe....kazda czesc ciala w inna strone idzie wink whee Jak masz skrzydelka, to mozesz sobie na to pozwolic xd 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:21 pm
BeeWolf Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa.... he ?? O.o *patshy na niego* witaj wilczq !!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *wyciaga lapki do goory i proobooje przytulic* Edit: nie widzu twojego avka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:22 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii chodzi mi o tulow, o nogi i glowe....kazda czesc ciala w inna strone idzie wink whee Jak masz skrzydelka, to mozesz sobie na to pozwolic xd 3nodding blaugh blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:23 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa.... he ?? O.o *patshy na niego* witaj wilczq !!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *wyciaga lapki do goory i proobooje przytulic* Edit: nie widzu twojego avka sad ja też nie widze biggrin ... przytul .tralalala chowa sie we włosach zrazam zaraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:25 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa.... he ?? O.o *patshy na niego* witaj wilczq !!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *wyciaga lapki do goory i proobooje przytulic* Edit: nie widzu twojego avka sad ja też nie widze biggrin ... przytul .tralalala chowa sie we włosach zrazam zaraz. whee to łaskocze whee whee whee cio to znaczy "zrazam" O.o ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:25 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa.... he ?? O.o *patshy na niego* witaj wilczq !!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *wyciaga lapki do goory i proobooje przytulic* Edit: nie widzu twojego avka sad to rozumiem ze robimy piramide.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:26 pm
opcy Lethiel BeeWolf Lethiel argh... nudzi mi sie xd .... *zaczyna sie wiercic na glowie opcego* siada na glowie lethiel i sie nieodzywa.... he ?? O.o *patshy na niego* witaj wilczq !!!!!!!!! 4laugh whee 4laugh *wyciaga lapki do goory i proobooje przytulic* Edit: nie widzu twojego avka sad to rozumiem ze robimy piramide..... hehe.. nio na to wygląda whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|