|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:49 pm
nyuuu.....papa tym co ida :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:49 pm
Lethiel opcy skandal scream UGABUGA!!!!!! *trzyma sie kwiatka na glowie opcego* eek gdzie ??!! ja tesh chce !!!! xd wlasciwie to juz nigdzie......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:50 pm
M-Teen Lethi pogadamy p78;niej spadam już bede nie wiem kiedy smile papa :3 *wychodzi, podczas czego znika tuz przed drzwiami* sorry !! dopiero teraz PMa odebralam.. dopisalam cie do listy kontaktoow wink .. jak bedziesh dostepna sie odezwe 3nodding *przytuuuuuuul* papa papatki Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:50 pm
e no.... to jak wszyscy ida to ja tesh........ ha! a ja mam wtorej i srode wolne xp i do tej parszywej budy nie ide. ale gitowo xd whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:52 pm
opcy Lethiel opcy skandal scream UGABUGA!!!!!! *trzyma sie kwiatka na glowie opcego* eek gdzie ??!! ja tesh chce !!!! xd wlasciwie to juz nigdzie......... sweatdrop O.o ...... buuuuuu.. *niezadowolona minka* ale .. ale... psoojzabawo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:53 pm
Miho_14 e no.... to jak wszyscy ida to ja tesh........ ha! a ja mam wtorej i srode wolne xp i do tej parszywej budy nie ide. ale gitowo xd whee whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:53 pm
powroociłam!!! narysowałam coś dla Pisia ale nie mam skanera... hmm... napewno cuś wykombinooje.. w końcu jestem kombinatorka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:54 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy skandal scream UGABUGA!!!!!! *trzyma sie kwiatka na glowie opcego* eek gdzie ??!! ja tesh chce !!!! xd wlasciwie to juz nigdzie......... sweatdrop O.o ...... buuuuuu.. *niezadowolona minka* ale .. ale... psoojzabawo crying ze co? ze jak mnie nazwalas??? *podrzuca poduche do gory aby spadla na Lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:54 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy skandal scream UGABUGA!!!!!! *trzyma sie kwiatka na glowie opcego* eek gdzie ??!! ja tesh chce !!!! xd wlasciwie to juz nigdzie......... sweatdrop O.o ...... buuuuuu.. *niezadowolona minka* ale .. ale... psoojzabawo crying faceci to tylko potrafia psuc zabawe........ mykam, papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:55 pm
opcy ze co? ze jak mnie nazwalas??? *podrzuca poduche do gory aby spadla na Lethi* O.o *patrzy na poduszke* ?? *podnosi lapke* *łapie* twisted to byl twooj bląd wink whee *schyla sie* *ćmok w nos* *pac poduchą* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:57 pm
Miho_14 faceci to tylko potrafia psuc zabawe........ mykam, papatki Te..........!!!! co to mialo znaczyc?!?!!?!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:01 pm
*czuje się niewidzialna* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:02 pm
Kitty ShadowCat *czuje się niewidzialna* sad WOW!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:03 pm
Witka wszystkim po raz kolejny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:03 pm
*rozsiada sie wygodniej na glowie Opcego* hm... ninja cio by tu porobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|