|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:40 pm
PointZer0 Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* eek Nie radzę sweatdrop Nie bez powodu są zasłonięte... No to w ramie *natarczywie tyca po ramieniu*. Moja kolezanke z lawki zawsze to doprowadza do bialej goraczki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:41 pm
Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* on zacznie robic striptiz *szepcze jej na ucho xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:42 pm
Miho_14 Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* on zacznie robic striptiz *szepcze jej na ucho xp * Super ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:42 pm
Neilameane No to w ramie *natarczywie tyca po ramieniu*. Moja kolezanke z lawki zawsze to doprowadza do bialej goraczki ^^ Eee , to to nic. pozatym zawsze mogę zrobić tak : *wtapia sie w podłogę i wypływa z sufitu siadajac na swym fotelu* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:43 pm
skandal scream UGABUGA!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:43 pm
Neilameane Miho_14 Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* on zacznie robic striptiz *szepcze jej na ucho xp * Super ^^Coooo ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:44 pm
PointZer0 Neilameane No to w ramie *natarczywie tyca po ramieniu*. Moja kolezanke z lawki zawsze to doprowadza do bialej goraczki ^^ Eee , to to nic. pozatym zawsze mogę zrobić tak : *wtapia sie w podłogę i wypływa z sufitu siadajac na swym fotelu* whee *bierze odkurzacz* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:45 pm
PointZer0 Neilameane Miho_14 Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* on zacznie robic striptiz *szepcze jej na ucho xp * Super ^^Coooo ? eek przeciez guzik w oku za to wlasnie odpowiada (ubaw po pachy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:45 pm
Dobra spadam bo mnie juz przy pewnej osobie nade mna stojacej przy mnie szlag trafia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:46 pm
Neilameane Dobra spadam bo mnie juz przy pewnej osobie nade mna stojacej przy mnie szlag trafia.... nara.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Dobra spadam bo mnie juz przy pewnej osobie nade mna stojacej przy mnie szlag trafia.... Na razie , i ja już lecę. Miho - uważaj na cytowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:47 pm
Neilameane Dobra spadam bo mnie juz przy pewnej osobie nade mna stojacej przy mnie szlag trafia.... ejjjj no..... to juz nie bedzie ubawa po pachy.... xp sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:47 pm
opcy skandal scream UGABUGA!!!!!! *trzyma sie kwiatka na glowie opcego* eek gdzie ??!! ja tesh chce !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:48 pm
PointZer0 Neilameane Dobra spadam bo mnie juz przy pewnej osobie nade mna stojacej przy mnie szlag trafia.... Na razie , i ja już lecę. Miho - uważaj na cytowanie xd uh.... *przeklina pod nosem* swieta racja..... zem sie zapedzila...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|