|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:33 pm
PointZer0 Lethiel Ozzwald dobra ja znikam... chyba jutro sie nie pojawie... we wtorek moze... no chyba ze sie targne na siebie... paaa papatki sad dasz rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream No , pokaż tym dinozaurom komuny xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychodzi z plaszczyka Zera i idzie zrobic sobie herbatke* nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co mi ciekawego powiecie łobaczki smile
Leti ten chłopak.. on robi ze mnie debila! mad ale mysle ze sprawa sie zakonyczla.. obadamy jutro w szkole jak ebdzie do mnie nastawiony..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:34 pm
PointZer0 Hmmmmm..... co by tu porobić... demolke twisted he he he......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:34 pm
Miho_14 PointZer0 Hmmmmm..... co by tu porobić... demolke twisted he he he...... Nie kuś kobieto , nie wiesz co chcesz obudzić we mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:35 pm
Ozzwald dobra ja znikam... chyba jutro sie nie pojawie... we wtorek moze... no chyba ze sie targne na siebie... paaa Tylko jedna dobra rada ... Jak by ci nie poszlo [odpukac] :puk Puk Puk:, to sie nie zchalj w trupa bo to i tak nic ci nie da ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:35 pm
PointZer0 Miho_14 PointZer0 Hmmmmm..... co by tu porobić... demolke twisted he he he...... Nie kuś kobieto , nie wiesz co chcesz obudzić we mnie xd *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:36 pm
M-Teen co mi ciekawego powiecie łobaczki smile Leti ten chłopak.. on robi ze mnie debila! mad ale mysle ze sprawa sie zakonyczla.. obadamy jutro w szkole jak ebdzie do mnie nastawiony.. jak to robi z ciebie debila ?? O.o ... pish na PMa wink jak cie krepooje na forum 3nodding ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:37 pm
Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:37 pm
PointZer0 Miho_14 PointZer0 Hmmmmm..... co by tu porobić... demolke twisted he he he...... Nie kuś kobieto , nie wiesz co chcesz obudzić we mnie xd (uu...ktos powiedzial do mnie per kobieto...to sie rzadko zdarza xp ) demolke demolke *zaczyna skandowac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:38 pm
PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:39 pm
PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun "te robaczki chodza jak marzenie" czy jakos tak to bylo.... zreszta niewazne xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:39 pm
Neilameane PointZer0 Neilameane *tyca PointZer0, zeby obudzic to cos, co w nim siedzi* Nie tycaj mnie w brzuch bo się solitery obudzą domokun Co sie stanie jak TU nacisne....? *celuje w oko* eek Nie radzę sweatdrop Nie bez powodu są zasłonięte...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|