Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10999 11000 11001 11002 11003 11004 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:19 pm

Neilameane
O_O... Ten szmelc doszedl wreszcie ze mna do porumienia! Uwierzyc nie moge!!!

...nie no
...kongratulejszyns
...(dobrze, ze go wczesniej oslonilem, bo nie wiadomo co by sie z nim teraz dzialo...)
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:20 pm

Lethiel
Ja- Yosei
Lethiel

nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd

...(a nie mowilem...)

hm.. widze ze myslimy podobnie wink :>

HOMOSAPIENS...

blaugh

Kiart

Neilameane

*Nano i drugi, jeszcze nienazwany smok ucielky jej z kieszeni i goni je dookola*

[quote="Sayokunniektore przypadki omijaja punkt pierwszy... ale to co xd
ano... racja, racja.... prawa murphy'ego mowia: mlodym jest sie tylko jakis czas, niedojrzalym mozna zostac na zawsze" xp

Xx_Emu-chan_xX

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:21 pm

PointZer0
Akiko Tamashii
buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha

Ja cię przytule xd *przytul*
xd jak milo *chowa sie pod plaszczykiem* mrauuu 3nodding
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:21 pm

Lethiel
Ja- Yosei
Lethiel

nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd

...(a nie mowilem...)

a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku...

Ozzwald

Neilameane

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:22 pm

Ja- Yosei
Neilameane
O_O... Ten szmelc doszedl wreszcie ze mna do porumienia! Uwierzyc nie moge!!!

...nie no
...kongratulejszyns
...(dobrze, ze go wczesniej oslonilem, bo nie wiadomo co by sie z nim teraz dzialo...)

Jak wreszcie poudziesz spac, to sie za niego wezme^^ Nie bedzie juz mial zadnego obroncy twisted
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:22 pm

Neilameane
*Nano i drugi, jeszcze nienazwany smok ucielky jej z kieszeni i goni je dookola*

fajny napis w sigu... nie ma to jak obrazki w tripod sweatdrop

Sayokun

PointZer0

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:23 pm

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun
Neilameane

fajny napis w sigu... nie ma to jak obrazki w tripod sweatdrop

szkoda tylko, ze obrazka nie widac... heh...

Neilameane

RUFUS.ABBYSINIAN

Ozzwald
Lethiel
Ja- Yosei
Lethiel

...(a nie mowilem...)

a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku...

...a jakby patrzec daleko w przyszlosc i w to, ze ma byc kiedys "koniec swiata" to ogolnie zycie srednio ma sens
...albo np. porownajcie sobie sens zycia czlowieka z sensem zycia takiego np. pantofelka...
... stare xd

Ozzwald
Lethiel
Ja- Yosei
Lethiel

...(a nie mowilem...)

niby tesh prawda .. ale co jezeli milośc jest tylko czymś dziwnym zatroowającym umysl.. zeby nam sie wydawalo ze to jakies wyzshe uczoocie.. a tak naprawde.. xp .. buuuu...

Lethiel

Tipsy Lunatic

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:24 pm

Akiko Tamashii
buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha
nie marudz..... mnie tez sweatdrop
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:25 pm

Ja- Yosei
Ozzwald
Lethiel
Ja- Yosei
Lethiel

...(a nie mowilem...)

...a jakby patrzec daleko w przyszlosc i w to, ze ma byc kiedys "koniec swiata" to ogolnie zycie srednio ma sens
...albo np. porownajcie sobie sens zycia czlowieka z sensem zycia takiego np. pantofelka...
... stare xd

albo ameby...

Neilameane

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:25 pm

...dobra
...ja lece
...poucze sie jeszcze troche
...do zobaczenia
...trzymajta sie!
...sayonara!
... biggrin >
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10999 11000 11001 11002 11003 11004 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games