|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:19 pm
Neilameane O_O... Ten szmelc doszedl wreszcie ze mna do porumienia! Uwierzyc nie moge!!! ...nie no ...kongratulejszyns ...(dobrze, ze go wczesniej oslonilem, bo nie wiadomo co by sie z nim teraz dzialo...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:20 pm
Lethiel Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :> HOMOSAPIENS... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Nano i drugi, jeszcze nienazwany smok ucielky jej z kieszeni i goni je dookola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Sayokunniektore przypadki omijaja punkt pierwszy... ale to co xd ano... racja, racja.... prawa murphy'ego mowia: mlodym jest sie tylko jakis czas, niedojrzalym mozna zostac na zawsze" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:21 pm
PointZer0 Akiko Tamashii buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha Ja cię przytule xd *przytul* xd jak milo *chowa sie pod plaszczykiem* mrauuu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:21 pm
Lethiel Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :> a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:22 pm
Ja- Yosei Neilameane O_O... Ten szmelc doszedl wreszcie ze mna do porumienia! Uwierzyc nie moge!!! ...nie no ...kongratulejszyns ...(dobrze, ze go wczesniej oslonilem, bo nie wiadomo co by sie z nim teraz dzialo...) Jak wreszcie poudziesz spac, to sie za niego wezme^^ Nie bedzie juz mial zadnego obroncy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:22 pm
Neilameane *Nano i drugi, jeszcze nienazwany smok ucielky jej z kieszeni i goni je dookola* fajny napis w sigu... nie ma to jak obrazki w tripod sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Neilameane *Nano i drugi, jeszcze nienazwany smok ucielky jej z kieszeni i goni je dookola* fajny napis w sigu... nie ma to jak obrazki w tripod sweatdrop szkoda tylko, ze obrazka nie widac... heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :> a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku... ...a jakby patrzec daleko w przyszlosc i w to, ze ma byc kiedys "koniec swiata" to ogolnie zycie srednio ma sens ...albo np. porownajcie sobie sens zycia czlowieka z sensem zycia takiego np. pantofelka... ... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :> a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku... niby tesh prawda .. ale co jezeli milośc jest tylko czymś dziwnym zatroowającym umysl.. zeby nam sie wydawalo ze to jakies wyzshe uczoocie.. a tak naprawde.. xp .. buuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:24 pm
Akiko Tamashii buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha nie marudz..... mnie tez sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:25 pm
Ja- Yosei Ozzwald Lethiel Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :> a ja powiem ze sensem zycia jest zaznanie ciepla drugiej osoby.. tu chodzi tylko o milosc a pozniej przedluzenie gatunku... ...a jakby patrzec daleko w przyszlosc i w to, ze ma byc kiedys "koniec swiata" to ogolnie zycie srednio ma sens ...albo np. porownajcie sobie sens zycia czlowieka z sensem zycia takiego np. pantofelka... ... stare xd albo ameby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:25 pm
...dobra ...ja lece ...poucze sie jeszcze troche ...do zobaczenia ...trzymajta sie! ...sayonara! ... biggrin >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|