|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:14 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd no widzisz! "ktos od przytulania" zawsze sie przydaje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:15 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens niektore przypadki omijaja punkt pierwszy... ale to co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:15 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:16 pm
Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:17 pm
PointZer0 Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens gorzej jak nikt ci nie chce pomoc splodzic potomka albo nie moze tego zrobic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O_O... Ten szmelc doszedl wreszcie ze mna do porumienia! Uwierzyc nie moge!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun niektore przypadki omijaja punkt pierwszy... ale to co xd hehe.. na przyklad ja :> .. ale cio z tego xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wyszedl... klawa tylko moja twisted a jakiej firmy to dysk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd no widzisz! "ktos od przytulania" zawsze sie przydaje xd buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens Dla mnie zycie zawsze ma sens, nawet jesli cos mi sie nie udaje ... ..zadko sie czyms przejmuje i zawsze ze wszystkiego znajduje jakies rozsonde wyjscie ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Lethiel nu nu... to cel zycia wink .. a ja moowie o sensie blaugh .. jakimś glębszym uczoociu.. ktoore niby istniec nie powinno.. a ludzie je sobie wymyslają zeby ukryć fakt ze zyja tylko po to cio napisaleś wyzej xd ...(a nie mowilem...) hm.. widze ze myslimy podobnie wink :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sayokun wyszedl... klawa tylko moja twisted a jakiej firmy to dysk? IBM z 00/01r...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:19 pm
Akiko Tamashii buuu a mnie nikt nie przytulaaa...nikt mnie nie kocha Ja cię przytule xd *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|