|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:22 am
Kiray watpie...zabardzo przynudzasz xd blaugh ta... ale laski na to moje przynudzanie lecialy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:24 am
revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:24 am
Ozzwald revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze... stare to ja powiedzialam stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:26 am
Real_Twisted Ozzwald revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze... stare to ja powiedzialam stare twisted no wlasnie... to ta piena pani powiedziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:26 am
Ozzwald Kiray watpie...zabardzo przynudzasz xd blaugh ta... ale laski na to moje przynudzanie lecialy blaugh sam nie wiem dlaczego... zapewne dlatego ze mnie jeszcze w tedy nie znaly... xd <********
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:27 am
Kiray Ozzwald Kiray watpie...zabardzo przynudzasz xd blaugh ta... ale laski na to moje przynudzanie lecialy blaugh sam nie wiem dlaczego... zapewne dlatego ze mnie jeszcze w tedy nie znaly... xd <******** class="clear"> stare NC stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:28 am
Ozzwald Real_Twisted Ozzwald revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze... stare to ja powiedzialam stare twisted no wlasnie... to ta piena pani powiedziala... okey wybaczcie moj blad.....slonce mi prosto w glowe grzeje mam prawo do pomylki.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:29 am
revcat Ozzwald Real_Twisted Ozzwald revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze... stare to ja powiedzialam stare twisted no wlasnie... to ta piena pani powiedziala... okey wybaczcie moj blad.....slonce mi prosto w glowe grzeje mam prawo do pomylki.... mrgreen a mi jedynie po oczach swieci slance.. bo sie odbija od szyb w bloku obok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:30 am
Ja tam juz zaczelam z Omi kombinowac 3nodding
Bedzie jeszcze z Gildia dobrze nie martwta sie xd domokun
//edit no to nara Pierozki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:31 am
revcat Ozzwald Real_Twisted Ozzwald revcat fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy.... to nie ja o kompleksach mowilem... sweatdrop ja nie siedze bo ludzie tam czesto tez wchodza zeby pokazac iz sa w zlym humorze... stare to ja powiedzialam stare twisted no wlasnie... to ta piena pani powiedziala... okey wybaczcie moj blad.....slonce mi prosto w glowe grzeje mam prawo do pomylki.... mrgreen a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:32 am
Baliaur Ja tam juz zaczelam z Omi kombinowac 3nodding
Bedzie jeszcze z Gildia dobrze nie martwta sie xd domokun
//edit no to nara Pierozki doswidania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:35 am
Kiray a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze no fakt w ogole nie trzezwieje...ale takie juz zycie Partyzanta! *polewa wszystkim* gdyby nie ten bimber to kiepsko by bylo....z tym sie chyba zgodzicie Towarzyszu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:37 am
revcat Kiray a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze no fakt w ogole nie trzezwieje...ale takie juz zycie Partyzanta! *polewa wszystkim* gdyby nie ten bimber to kiepsko by bylo....z tym sie chyba zgodzicie Towarzyszu? xd napedzamy sie bimbrem... biggrin *birze szklaneczke i wychyla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:37 am
revcat Kiray a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze no fakt w ogole nie trzezwieje...ale takie juz zycie Partyzanta! *polewa wszystkim* gdyby nie ten bimber to kiepsko by bylo....z tym sie chyba zgodzicie Towarzyszu? xd alkohol crying jedyne co w zyciu mnie nie zawiedzie i nie opusci crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|