|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 2:56 pm
Yajo panie szofer gazu panie szofer gazu bo pół litra jest w garażu xd panie szofer setka panie szofer setka booo za nami jest karetka czy jakos tak to szło rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:59 am
nothing you confess could make me love u less i'll stand by u, i'll stand by u... won't let nobody hurt u...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 12:25 pm
tralalalalala to jest smerfów świat... lalala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 1:01 pm
when i need u i just closed my eyes and i'm with u...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 11:26 am
Ja wstawie sie za toba i z podniesiona glowa dziekowal bede, ze Pan dal mi wlasnie ciebie w radosci i w potrzebie, na lepsze i na zle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:39 pm
...Daaaaaaaj miiiii tę nooooc!Weeeeeeeeejdźmy pod koooooooooc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:47 am
Królestwa twego tron mi daj I duszę weź Ja chcę Całym światem ja władać chcę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:00 am
dzieje sie cos zlego, nie rozumiem tylko czemu tak mi dobrze xd [...] booojeeee sieeee, niepojjeeeeta mooooc zachyyyciiiilooo mnie samoo zloooo, samooo zloooooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 7:30 am
nieeee jest już jeeeeeednym z nas w swoim sercu skaaaaaaaaaaaaaaaaze ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:40 pm
Mam tuzin twarzy a każda to cuuud Na nich uśmiechów sto słodkich jak mióóód Chcę zniknąć w tłumie lecz próżny to trudB Bo tak już jest Każdy mój gest W oczy wam rzuca się Oooooooooooooooo! Jestem tam gdzie muszę być, bo lubię lubię ostro żyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:43 pm
Eeeejmen Eeeeeejmen EeeeEEEeEeEeeEeEeEEEeeeeEEEjmen i'm gonna let it shine let it shine let it shine to shine my loooOOOoOoOoOoOOOoooOOoOove
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 4:07 am
łicz bakstrit boys gej nana tel mi huu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 5:23 am
It's jungle all of death Jungle all of death Life Just Kill You I can be wrong now But i don't think so It's jungle all of death
(jakie to prawdziwe, snif)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 6:48 am
Sialala, sialala, sialala, myyyyydełko Faaaaa... Sialala Ty i Ja, Ty i Ja, uuuuu... mydełko Fa. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 1:04 am
najlepsze piwo to wrocławski full Gul gul gul wrocławski full takiego piwa nie pil nawet krol gul gul gul wrocławski full
wysoko w andach kondor jajo zniósł pierwsze jajo zniósł drugie jajo zniosl trzecie jajo zniosl a potem zdech .. co za pech
maly indianin naciagnol duzy luk oh jak on mogl oh jak on mogl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|