|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 2:19 pm
Kiray srutu tu tu peczek drutu... Ta to samo pomyslałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 3:04 pm
ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:32 am
Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:35 pm
Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:42 pm
Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? Lepiej ja zatkaj ogonkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:18 pm
BeeWolf_san Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? Lepiej ja zatkaj ogonkiem. sami sie zatkajciez ogonkiem marszalku twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:19 pm
Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? nie twisted masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz napewno wykozystam przeciwko tobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:48 pm
Ridsu Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? nie twisted masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz napewno wykozystam przeciwko tobie.
Kasmizar ona tylko tak straszy....
Rid ostrzezenie za nieodpowiednie slowa wobec marszalka... troche kuna szacunku dla wyzszych stopniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:51 pm
Ty kocur chyba naprawde myslisz ze uda Ci sie naprawci sytuacje lol mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:56 pm
revcat Ridsu Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? nie twisted masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz napewno wykozystam przeciwko tobie. Kasmizar ona tylko tak straszy.... Rid ostrzezenie za nieodpowiednie slowa wobec marszalka... troche kuna szacunku dla wyzszych stopniem... No mundre słowa, myszlisz, ze biczowanie dla niej selerem bedzie robre ? czy czołganie sie po rozgotowanym ryzy ? moze jedno i drugie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:40 pm
revcat Ridsu Kasmizar Ridsu Kasmizar ZDJĄĆ TO OKROPNE ZDJĘCIE!!! Ridsu powinna być zawieszona za to. Wszystko zniose, ale prezentowanie tego, takiego okropieństwa to obraza dla mojego poczucia dobrego smaku. Stul pysk i nie wypowiadaj sie kiedy ci nie daje pozwolenia reksu mrgreen Mogę pomachać ogonkiem ze szczęscia? nie twisted masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz napewno wykozystam przeciwko tobie. 1)Kasmizar ona tylko tak straszy.... 2)Rid ostrzezenie za nieodpowiednie slowa wobec marszalka... troche kuna szacunku dla wyzszych stopniem... 1)Nie uzywajcie generale slowa "tylko" skoro nie macie 100% pewnosci, w waszym wypadku wrecz powinniscie miec 100% niepewnosci xp 2)Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. a)Gdybym nie miala szacunku wcale bym sie do niego nie odzywala. b) Nie znam sie na zartach i ich nie lubie... chyba ze sama jestem ich autorka, to juz inna sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:44 pm
BeeWolf_san No mundre słowa, myszlisz, ze biczowanie dla niej selerem bedzie robre ? czy czołganie sie po rozgotowanym ryzy ? moze jedno i drugie. Mam alergie na ryz i selery. stare ponadto tez na specyfiki i osoby. Strzelajcie, moze znajdziecie odpowiedne warzywo na ktore uczulona nie jestem. "Czego sobie i wam serdecznie zycze. Amen"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 6:53 am
Ridsu BeeWolf_san No mundre słowa, myszlisz, ze biczowanie dla niej selerem bedzie robre ? czy czołganie sie po rozgotowanym ryzy ? moze jedno i drugie. Mam alergie na ryz i selery. stare ponadto tez na specyfiki i osoby. Strzelajcie, moze znajdziecie odpowiedne warzywo na ktore uczulona nie jestem. "Czego sobie i wam serdecznie zycze. Amen" Ale nas malo co interesuje twpje uczulenie, biczujesz sie selerem czy ma to zrobic ktos inny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 10:23 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san No mundre słowa, myszlisz, ze biczowanie dla niej selerem bedzie robre ? czy czołganie sie po rozgotowanym ryzy ? moze jedno i drugie. Mam alergie na ryz i selery. stare ponadto tez na specyfiki i osoby. Strzelajcie, moze znajdziecie odpowiedne warzywo na ktore uczulona nie jestem. "Czego sobie i wam serdecznie zycze. Amen" Ale nas malo co interesuje twpje uczulenie, biczujesz sie selerem czy ma to zrobic ktos inny ? to podobnie jak mnie malo obchodzi co ty mowisz marszalku wzgledem mego uczulenia, nie mam zamiaru sie zadnym selerem ni porem biczowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|