gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 11:35 am
dzisiaj mam niebieskie zwykle
wczoraj mialam biale zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:31 pm
EvilYuki dzisiaj mam niebieskie zwykle wczoraj mialam biale zwykle poka....na priva... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 11:55 am
revcat EvilYuki dzisiaj mam niebieskie zwykle wczoraj mialam biale zwykle poka....na priva... mrgreen nie... redface mój mąż byłby nierad z takiego obrotu spraw... dzisiaj granatowe zwykłe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:47 am
stare ...wyjątkowo nie poinformuję Was, jakie mam dzisiaj majtki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 2:18 pm
`Amelia` stare ...wyjątkowo nie poinformuję Was, jakie mam dzisiaj majtki... i tak sie dowiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 4:25 pm
BeeWolf `Amelia` stare ...wyjątkowo nie poinformuję Was, jakie mam dzisiaj majtki... i tak sie dowiem. te te! cfaniaczenie to moja działka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:17 am
EvilYuki revcat EvilYuki dzisiaj mam niebieskie zwykle wczoraj mialam biale zwykle poka....na priva... mrgreen nie... redface mój mąż byłby nierad z takiego obrotu spraw... dzisiaj granatowe zwykłe whee nie pękaj, nic mu nie powiemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:27 am
BeeWolf EvilYuki revcat EvilYuki dzisiaj mam niebieskie zwykle wczoraj mialam biale zwykle poka....na priva... mrgreen nie... redface mój mąż byłby nierad z takiego obrotu spraw... dzisiaj granatowe zwykłe whee nie pękaj, nic mu nie powiemy. niestety, on ma szeroką, rozlazłą i wszedobylską siatke wywiadowczą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:48 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki revcat EvilYuki dzisiaj mam niebieskie zwykle wczoraj mialam biale zwykle poka....na priva... mrgreen nie... redface mój mąż byłby nierad z takiego obrotu spraw... dzisiaj granatowe zwykłe whee nie pękaj, nic mu nie powiemy. niestety, on ma szeroką, rozlazłą i wszedobylską siatke wywiadowczą. nasz kontrwywiad cie ochronii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:28 am
Kiray EvilYuki niestety, on ma szeroką, rozlazłą i wszedobylską siatke wywiadowczą. nasz kontrwywiad cie ochronii... podejrzewam, że wasz kontrwywiad współpracuje z jego kontrwywiadem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 4:59 am
Stanowczo za male...zaś...ale tylko te byly czyste....*student's life*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:19 am
Delein the Wildest Stanowczo za male...zaś...ale tylko te byly czyste....*student's life* Dzika, ja to chyba tobie zakupie paczkę majtek takich za wielkich coby ci było luźno bo serce mnie boli jak chodzisz w za małych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 2:59 am
BeeWolf Delein the Wildest Stanowczo za male...zaś...ale tylko te byly czyste....*student's life* Dzika, ja to chyba tobie zakupie paczkę majtek takich za wielkich coby ci było luźno bo serce mnie boli jak chodzisz w za małych. pantalony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 4:21 am
Kiray BeeWolf Delein the Wildest Stanowczo za male...zaś...ale tylko te byly czyste....*student's life* Dzika, ja to chyba tobie zakupie paczkę majtek takich za wielkich coby ci było luźno bo serce mnie boli jak chodzisz w za małych. pantalony? nu dobra, cieplo mi w nich bedzie chociaz...a dzisiaj taaaaaaki snieg spadl i godzine jechalam na uczelnie i kuzwa wszystko mokre i zimno i pada i nie chce przestac...a ja pranie musze zrobic uch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|