|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:20 pm
Omega Sun Kukus BeeWolf Pisarz uprzejmie informuje ze mile widziana jest kazda ilośc zdjec wiec bez krempacji wrzucajcie swoje foty jakie i ile tylko chcecie wink Pisarz a weś ty dozuć jakieś zdiecia swoje ze swoja brydką .. [kuzka powiadasz smile ] Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink mooj czy Flamasterka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:23 pm
Kukus Omega Sun Kukus Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink mooj czy Flamasterka? wink Moze dwa, bedziecie sie mogli wielbic nawzajem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:32 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink mooj czy Flamasterka? wink Moze dwa, bedziecie sie mogli wielbic nawzajem blaugh a przydałoby się... w końcu nasze fanki muszą mieć jakieś ołtarzyki... może ogłosimy konkurs na najładniejszy ołtarzyk mój i Mazaczka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:35 pm
Kukus Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink mooj czy Flamasterka? wink Moze dwa, bedziecie sie mogli wielbic nawzajem blaugh a przydałoby się... w końcu nasze fanki muszą mieć jakieś ołtarzyki... może ogłosimy konkurs na najładniejszy ołtarzyk mój i Mazaczka blaugh a jaka jest nagroda blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:47 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink mooj czy Flamasterka? wink Moze dwa, bedziecie sie mogli wielbic nawzajem blaugh a przydałoby się... w końcu nasze fanki muszą mieć jakieś ołtarzyki... może ogłosimy konkurs na najładniejszy ołtarzyk mój i Mazaczka blaugh a jaka jest nagroda blaugh ? album z naszymi zdjęciami a zostaniesz przewodniczącą naszego fanklubu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:55 pm
Kukus Omega Sun a jaka jest nagroda blaugh ? album z naszymi zdjęciami a zostaniesz przewodniczącą naszego fanklubu? nie, dzieki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 5:00 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun a jaka jest nagroda blaugh ? album z naszymi zdjęciami a zostaniesz przewodniczącą naszego fanklubu? nie, dzieki xp ranisz me malutkie heart crying ono krwawi crying czuję się martwy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 5:02 pm
Kukus Omega Sun Kukus Omega Sun a jaka jest nagroda blaugh ? album z naszymi zdjęciami a zostaniesz przewodniczącą naszego fanklubu? nie, dzieki xp ranisz me malutkie heart crying ono krwawi crying czuję się martwy gonk ale ja nie jestem godna tej, powierzonej mi funcji wink Przewodniczacym powinien byc ktos bardziej reprezentatywny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 12:20 am
jak to dobrze mieć prawo głosu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 1:10 am
Panie Kiukusie cy ja moge byc przewodniczaca fancluby kukusika i Mazaczka ?? !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:21 am
BeeWolf Panie Kiukusie cy ja moge byc przewodniczaca fancluby Kukusika i Mazaczka ?? !! xd no ba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 3:38 am
Kukus BeeWolf Panie Kiukusie cy ja moge byc przewodniczaca fancluby Kukusika i Mazaczka ?? !! xd no ba lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 5:22 am
a to moj smok muaha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 9:06 am
Pisarz a to moj smok muaha blaugh Fajnyyyyy... widziałem troszkę większego w Muzeum Manggha czy jakos tak!!! Taki za szybką... biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 9:40 am
Pisarz a to moj smok muaha blaugh Jak przeczytałem o to moj smok sie troszke zdygałem ...!!! Fajny ja mam tylko takiego malutkiego sad ...!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|