|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 6:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 6:23 am
jesli sie smutasz, ze nie mozesz go sobie przywlaszczyc, to tak spraw bys mogla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 7:34 am
to mi zaplac nie ma nic za darmo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 7:37 am
Rin_Youkai jesli sie smutasz, ze nie mozesz go sobie przywlaszczyc, to tak spraw bys mogla wink hehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:01 am
renge_karen Rin_Youkai jesli sie smutasz, ze nie mozesz go sobie przywlaszczyc, to tak spraw bys mogla wink hehe twisted widze, ze chyba naprawde go "lubisz" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:15 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai jesli sie smutasz, ze nie mozesz go sobie przywlaszczyc, to tak spraw bys mogla wink hehe twisted widze, ze chyba naprawde go "lubisz" wink redface
jak ja go nawet nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 9:36 am
renge_karen redface
jak ja go nawet nie znam to poznaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:28 am
Rin_Youkai renge_karen redface
jak ja go nawet nie znam to poznaj wink -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:03 am
renge_karen to mi zaplac nie ma nic za darmo whee A bez placenia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:30 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen redface
jak ja go nawet nie znam to poznaj wink -_- aaa... rozumiem, rozumiem mrgreen teraz gdy Karen obiecala, ze jak sie wzbogaci to wyjdzie za my Onii-chan to nie chce poznawac Autarka tak ? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:18 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen redface
jak ja go nawet nie znam to poznaj wink -_- aaa... rozumiem, rozumiem mrgreen teraz gdy Karen obiecala, ze jak sie wzbogaci to wyjdzie za my Onii-chan to nie chce poznawac Autarka tak ? mrgreen rofl fcale nie tak to jest inaczej bo to tak ze to jest tak a tomto jest tak ale nie tak jak to co tamto jest tak a to nie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 3:12 am
renge_karen fcale nie tak to jest inaczej bo to tak ze to jest tak a tomto jest tak ale nie tak jak to co tamto jest tak a to nie tak... uuu sama sie gubisz i platasz to znaczy, ze masz cos na sumieniu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 14, 2006 5:03 am
Rin_Youkai renge_karen fcale nie tak to jest inaczej bo to tak ze to jest tak a tomto jest tak ale nie tak jak to co tamto jest tak a to nie tak... uuu sama sie gubisz i platasz to znaczy, ze masz cos na sumieniu mrgreen nic nie odpowiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 3:04 pm
renge_karen Rin_Youkai renge_karen fcale nie tak to jest inaczej bo to tak ze to jest tak a tomto jest tak ale nie tak jak to co tamto jest tak a to nie tak... uuu sama sie gubisz i platasz to znaczy, ze masz cos na sumieniu mrgreen nic nie odpowiem...mi tez nic nie odpowiesz? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|