|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:11 am
A ja chce zapytac czemu jak zaplacilem przy podaniu konta 200 zlota to i teraz przy przyjeciu mi pobralo? (przynajmniej ja mam takie wrazenie ze mi 2 razy pobralo ;/)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:15 am
kamikl A ja chce zapytac czemu jak zaplacilem przy podaniu konta 200 zlota to i teraz przy przyjeciu mi pobralo? (przynajmniej ja mam takie wrazenie ze mi 2 razy pobralo ;/) na pierwsze stronie jak wół pisze, że nic sięsamemu nei płaci - gdy akceptujemy Twoej podanie, automatycznie pieniądzep obierane są z konta xd więc, jeżeli sam wpłaciłeś dodatkowo, toś sam sobie winien, a jeżeli nie wpłacałeś, to tylko Ci się wydaje :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:21 am
Nic sam nie wplacilem (jeszcze biggrin ), no to najwyrazniej mi sie zdawalo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:00 am
kamikl A ja chce zapytac czemu jak zaplacilem przy podaniu konta 200 zlota to i teraz przy przyjeciu mi pobralo? (przynajmniej ja mam takie wrazenie ze mi 2 razy pobralo ;/) z transaction log wynika, ze kase pobralo Ci tylko jeden raz. Czyli zadnych ukrytych kosztow nie bylo, a dotacji nie robiles.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:11 am
Przepraszam za zajmowanie czasu smile Widac tylko mi sie zdawalo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:23 am
kamikl Przepraszam za zajmowanie czasu smile Widac tylko mi sie zdawalo smile nie szkodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 6:58 am
Mroczny Tato Nie podoba mi sie ze mam za malo hajsu. Prosze to natychmiast zmienic albo... no wlasnie musicie uwazac 3nodding nowłasnie to jest problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 1:08 pm
AnnaLucia123 Mroczny Tato Nie podoba mi sie ze mam za malo hajsu. Prosze to natychmiast zmienic albo... no wlasnie musicie uwazac 3nodding no własnie to jest problem dla nas nie jest ten gamoń żadnym problemem, jedynie czasem się nudny robi. a jesli masz na myśli brak goldów to się weź za robotę, a nie jęczysz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 1:11 pm
Omega Sun kamikl A ja chce zapytac czemu jak zaplacilem przy podaniu konta 200 zlota to i teraz przy przyjeciu mi pobralo? (przynajmniej ja mam takie wrazenie ze mi 2 razy pobralo ;/) z transaction log wynika, ze kase pobralo Ci tylko jeden raz. Czyli zadnych ukrytych kosztow nie bylo, a dotacji nie robiles. a podatek od dobrego towarzystwa nie został mu naliczony, czy został zniesiony w wyniku oebcności kilku indywidualności na gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 9:47 am
Kukus AnnaLucia123 Mroczny Tato Nie podoba mi sie ze mam za malo hajsu. Prosze to natychmiast zmienic albo... no wlasnie musicie uwazac 3nodding no własnie to jest problem dla nas nie jest ten gamoń żadnym problemem, jedynie czasem się nudny robi. a jesli masz na myśli brak goldów to się weź za robotę, a nie jęczysz domokun i o co sie tak unosić question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 12:32 pm
AnnaLucia123 i o co sie tak unosić question mało widziałaś w życiu, dziewczynko, skoro zakładasz, że się uniosłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 6:22 pm
AnnaLucia123 Kukus AnnaLucia123 Mroczny Tato Nie podoba mi sie ze mam za malo hajsu. Prosze to natychmiast zmienic albo... no wlasnie musicie uwazac 3nodding no własnie to jest problem dla nas nie jest ten gamoń żadnym problemem, jedynie czasem się nudny robi. a jesli masz na myśli brak goldów to się weź za robotę, a nie jęczysz domokun i o co sie tak unosić question przy takim dekolcie, to jek to ja sie wcale nie dziwie, ze jest XD ona ma sie brac za robote? XD no ja czekam z niecierpliwoscia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:01 am
Gagarin przy takim dekolcie, to jek to ja sie wcale nie dziwie, ze jest XD ona ma sie brac za robote? XD no ja czekam z niecierpliwoscia biggrin ty lepiej uważaj, bo jest paragraf na twoją wypowiedź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2009 2:31 pm
Ja się żale dlaczego nie ma ruchu na forum i gdzie się podziali wszyscy użytkownicy ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 8:00 am
Lavagetas_heqetai Ja się żale dlaczego nie ma ruchu na forum i gdzie się podziali wszyscy użytkownicy ;x
Kukus wszystkich zastrzelil xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|