|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:24 am
Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? ale Bee ciałko ma zajebyste... i bajerka jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada zaproszony przez kukusa na fotel z drinkiem w reku.........jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:25 am
Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:26 am
dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dest nie idziesz nigdzie siadaj i pij scream biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:26 am
Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp nie wie co stracił... jak do niego dotrze już nie będzie powrotu... tak jest w każdym love story
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:27 am
dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dobra, tym razem Ci wybacze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:28 am
Suney dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dest nie idziesz nigdzie siadaj i pij scream biggrin krootka piłka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:28 am
Suney dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dest nie idziesz nigdzie siadaj i pij scream biggrin *robi sobie 3 drinka* no to tańczyć ludzie! * jako jedny tańczy na parkiecie, jest pijany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:29 am
ehh a mojej partnerki nie ma sad bede musial sam sie bawic XD no ale co tam, niech sie destylat leje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp Dzieki Slonce wink *Rozglada sie po sali* Jak sie bawic, to sie bawic *Wyciaga z kieszeni mala zamknieta proboweczke* Kelner! Po prosze martini... Co? A **** moze byc i pomieszane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wybiega na parkiet i zaczyna sie gibac dest wracaj tu scream nie rub mi tego w moim dniu domokun .......................zapraszam na parkiet biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:30 am
Labudziak *robi sobie 3 drinka* no to tańczyć ludzie! * jako jedny tańczy na parkiecie, jest pijany* tylko sie zaprawie [otwiera winko i zaczyna wlewac w siebie nie baczac na ochydny smak siary]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Omega Sun Kagenoyami Wilczek, mam takie pytanko... Omega chodzila do niedawna z Razielem - o ile dobrze wiem - wiec dlaczego jest teraz z Toba? Raziel sie na mnie pogniewal juz jakis czas temu i sie do mnie nie odzywa xp nie wie co stracił... jak do niego dotrze już nie będzie powrotu... tak jest w każdym love story NO ba *daje omedze wielkiego buziaka * Wry kto to raziel ..Wyciaga z kieszenie swierszcza !! ty łody słcuhaj krótka piłka ... ! Czemuś mi nie kablował leniu jeden ??!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Suney dest Omega Sun BeeWolf chcesz isc ze mna na randke .. no wiesz co ja nie wiem Omega chyba bedzie zazdrosna .. Prawda Omi ?? Pewnie wink ! Dest, juz Cie nie lubie crying ale mi chodzilo o wino ... ale jak mnie nie lubisz to trudno crying ide sobie dest nie idziesz nigdzie siadaj i pij scream biggrin *robi sobie 3 drinka* no to tańczyć ludzie! * jako jedny tańczy na parkiecie, jest pijany* dajesz, dajesz... nie przestajesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|