|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 7:13 am
a ja bym nie wyleciaal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:44 am
ja mam zażalenia, ale to tak poważnie... sweatdrop
1. czemu mnie głowa boli?
i 2. Baranino, czemu odjęłaś sobie punkty karne które Ci wlepiłam? Nie stosujemy się do zasad i reguł tak, jak to napisane w regulaminie, no ale i tak mi jest przykro, że tak się zachowujesz... że po pierwsze, łamiesz regulamin który sama napisałaś (np. wklejanie zdjęć swoich narządów płciowych w topiku nie przeznaczonym do tego celu, w dodatku bez otrzeżenia o treści, których nie mogą oglądać nieletni), a po drugie nie szanujesz moich zarządzeń... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:53 am
EvilYuki ja mam zażalenia, ale to tak poważnie... sweatdrop 1. czemu mnie głowa boli? i 2. Baranino, czemu odjęłaś sobie punkty karne które Ci wlepiłam? Nie stosujemy się do zasad i reguł tak, jak to napisane w regulaminie, no ale i tak mi jest przykro, że tak się zachowujesz... że po pierwsze, łamiesz regulamin który sama napisałaś (np. wklejanie zdjęć swoich narządów płciowych w topiku nie przeznaczonym do tego celu, w dodatku bez otrzeżenia o treści, których nie mogą oglądać nieletni), a po drugie nie szanujesz moich zarządzeń... crying Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 8:06 am
el_Taro Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych? zakazu nie ma, ale ja te punkty dałam z jakiegoś powodu i nie powinny one niknąć w próżni, nawet jeśli winy swe się odkupiło. w ogóle cały ten regulamin nie ma sensu przy takich zachowaniach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 9:45 am
EvilYuki el_Taro Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych? zakazu nie ma, ale ja te punkty dałam z jakiegoś powodu i nie powinny one niknąć w próżni, nawet jeśli winy swe się odkupiło. w ogóle cały ten regulamin nie ma sensu przy takich zachowaniach sweatdrop Ironią jest to iż teraz nasówa się na myśl pytanie, czy ktoś powiedział że to miało mieć sens mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 10:19 am
el_Taro EvilYuki el_Taro Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych? zakazu nie ma, ale ja te punkty dałam z jakiegoś powodu i nie powinny one niknąć w próżni, nawet jeśli winy swe się odkupiło. w ogóle cały ten regulamin nie ma sensu przy takich zachowaniach sweatdrop Ironią jest to iż teraz nasówa się na myśl pytanie, czy ktoś powiedział że to miało mieć sens mrgreen nasUwa, kiciu, no i w sumie cały ten regulamin nie ma sensu i w ogóle, życie nie ma sensu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:02 am
EvilYuki el_Taro EvilYuki el_Taro Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych? zakazu nie ma, ale ja te punkty dałam z jakiegoś powodu i nie powinny one niknąć w próżni, nawet jeśli winy swe się odkupiło. w ogóle cały ten regulamin nie ma sensu przy takich zachowaniach sweatdrop Ironią jest to iż teraz nasówa się na myśl pytanie, czy ktoś powiedział że to miało mieć sens mrgreen nasUwa, kiciu, no i w sumie cały ten regulamin nie ma sensu i w ogóle, życie nie ma sensu mrgreen No fakt nasuwa mrgreen kiedyś miałam dysgrafie i chyba się poddałam w staraniach poprawy, widać rezultaty. Dzieci uczcie się bo będziecie pisać jak ja XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 5:48 am
el_Taro EvilYuki el_Taro EvilYuki el_Taro Tak tylko się zastanawiam, czy jest jakieś prawo w bezprawnej (no z minimalnymi ograniczeniami prawnymi) gildii mówiące o zakazie odejmowania punktów karnych? zakazu nie ma, ale ja te punkty dałam z jakiegoś powodu i nie powinny one niknąć w próżni, nawet jeśli winy swe się odkupiło. w ogóle cały ten regulamin nie ma sensu przy takich zachowaniach sweatdrop Ironią jest to iż teraz nasówa się na myśl pytanie, czy ktoś powiedział że to miało mieć sens mrgreen nasUwa, kiciu, no i w sumie cały ten regulamin nie ma sensu i w ogóle, życie nie ma sensu mrgreen No fakt nasuwa mrgreen kiedyś miałam dysgrafie i chyba się poddałam w staraniach poprawy, widać rezultaty. Dzieci uczcie się bo będziecie pisać jak ja XP ostatnio przylapalam sie na bledach, nawet jesli tuz po napisaniu wyjebalam i napisalam poprawnie: wroSZka (to akurat przycisnelo mi sie klawisz, tak tak =_=), pRZczoly( tez sie zaraz poprawilam xd) kszak (nie napisalam, ale chcialam juz)xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 3:00 pm
//edit wyjebalam pisze sie malymi i na pomaranczowo // martines.pl o tak wyjebalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:34 am
rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa.
a mnei boli tabletka, to tez problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:37 am
tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:10 am
Andareen tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj... narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:12 am
tynek Andareen tynek rany, czy ktos sie tu przejmuje bluzgami? poziom nie zawsze zalezy od slownictwa. a mnei boli tabletka, to tez problem. niestety, na jednym forum dostalam ostrzezenie i zdjeli mi moda, bo napisalam "kurwa mac" w jednym poscie rolleyes . wiec ja bym nie narzekala na to, jak jest tutaj... narzekać to ja nie narzekam. akurat sama osobiście nie jestem za tym, żeby bluzgać co dwa słowa i podoba mi się pomysł, żeby zmieniać czcionkę, gdy piszemy coś blużdżastego. ta, tutaj to luz. a tam to byla przesada... byl temat "co nas wkurza?". bylam wkurzona, zabluzgalam w poscie i od razu ostrzezenie _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|