|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 3:42 am
Wiek: 21 latek (uoo, stara ze mnie baba) Poziom wyksztalcenia: Taki sobie (tzn. wyksztalcenie srednie, aktualnie studiuje) Zainteresowania: Charat* (kocham go dreczyc), a poza tym muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka (glownie rock), literatura oraz... internet wink Lubie: jesc i spac oraz lenic sie bez umiaru. Nie lubie: nawalu obowiazkow, wczesnego wstawania, wysluchiwania marudzen. Miejsce zamieszkania: Chodziez, kilkunastotysieczne miasteczko w Wielkopolsce smile
*chodzi o osobe, podpisujaca sie jako Charatka_nyo. Przecudowna osobe (tanio sprzedam!) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 1:46 am
To tak.. Wiek: prawie 17^^* Poziom wyksztalcenia: wyższe gimnazjalne XD zainteresowania: teatr, Finlandia, muzyka..o! lubie: ciasteczka, czekoladę i wszystko z tym związane ^^ nie lubie: mięsa x_X imie: Adrianna XD miejsce zamieszkania: GDYNIA ^^^^^^^^^^^^^^
pozdro666
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 9:22 am
imie: Martyna wiek: 20 lat Poziom wyksztalcenia: srednie zainteresowania: gry, horrory, czytanie fanfikow lubie: spanie, jedzenie, spacerki, zwierzatka nie lubie: nienawidze szpitali i boje sie pociagow miejsce zamieszkania: Czestochowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:17 pm
Wiek:17 Poziom wyksztalcenia: podstawowka, gimnazjum, liceum plastyczne (w trakcie^^) zainteresowania: m&a rysunek gry pc lubie - mangre, gry dobre ksiazki nie lubie - matmy fizy chemi imie - Paulina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:17 am
Imie: Damian Wiek: 21 lat Poziom wyksztalcenia: średnie Zainteresowania: MORPG (glownie Lineage) Lubie: spac, jesc, grac, plywac Nie lubie: cebuli, papryki, gotowac Miejsce zamieszkania: Zduny (tak wiekszosc z was nie wie gdzie to jest smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 8:31 am
wiek: kobieta ma tyle lat na ile wygląda razz poziom wyksztalcenia: jestem w pierwszej klasie liceum zainteresowania: muzyka(szególnie rockowa i metalowa), krótkofalarstwo, spamowanie na forach, dałnienie, wycie XD nie lubie: głupoty, chamstwa, kłamstwa, mallcoru imie: Kaśka miejsce zamieszkania: Olsztyn(za TESCO razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 10:21 am
Wiek: 16 w marcu ^^ Poziom wyksztalcenia: 3 gimnazjum zainteresowania: musicale lubie: spaghetti nie lubie: historii i geografii miejsce zamieszkania: Wawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:43 pm
wiek: 23 (czuje sie jak seniorka lol ) co robie: studiuje ekonomie razz , pracuje....pracuje, studiuje lubie: MMORPG a szczegolnie ragnarok, lineage, tibia (na refugii, to juz w sumie przeszlosc ale sentyment zostaje), a przede wszystkim uwielbiam calonocne rozmowy z moimi przyjaciolmi poznanymi wlasnie przez MMORPG muzyka: yellowcard, blink, linkin park, MSI, SOAD, fall out boy i.... rolleyes hmm poki co to na tyle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:45 pm
Wiek: 18 Poziom wyksztalcenia: średnie [w maju matura] zainteresowania: literatura, poezja, sztuka, filozofia, fotografia, grafika lubie - lasagne razz nie lubie - szkoły imie - kasia miejsce zamieszkania - b-stok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:58 pm
Tonia M. lubie: MMORPG a szczegolnie ragnarok mrrr^^ kiedyś przesiadywałam na qRO, ale już nie gram razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:10 pm
Lopatka Tonia M. lubie: MMORPG a szczegolnie ragnarok mrrr^^ kiedyś przesiadywałam na qRO, ale już nie gram razz Lineage fajna rzecz grywam na serverze Existance ^^ ale no właśnie skąd można ściągnąć Regnarok? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 2:06 am
Ragnaroka mozesz sciagnac z wielu wielu stron ja najczęściej gralam na prywatnych serwerach i tam najczesciej zamieszczaja na stronce klienta smile a jak znalezc serwer?? proponowalabym zajrzec na rotop albo inna top liste i tam wybrac serv, który odpowiada ci najbardziej pod wzgledem ratów i modyfikacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 2:08 am
Tonia M. Ragnaroka mozesz sciagnac z wielu wielu stron ja najczęściej gralam na prywatnych serwerach i tam najczesciej zamieszczaja na stronce klienta smile a jak znalezc serwer?? proponowalabym zajrzec na rotop albo inna top liste i tam wybrac serv, który odpowiada ci najbardziej pod wzgledem ratów i modyfikacji Pomylilas topic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 4:14 am
Tylko odpowiedzialam w wielkim skrocie razz a poza tym to takiego topica jeszcze tutaj nie znalazlam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:12 am
Tonia M. wiek: 23 (czuje sie jak seniorka lol ) nie przesadzaj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|