|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 7:03 am
Reméljük, valami Yo-t kapunk, mondjuk egy kardot, vagy egy skin-változtatást, hogy mi is szellemek lehessünk. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 7:37 am
Jó ez a krumpli, mert kipróbáltam az összes pózt a fogásban. Van chips, szalmakrumpli, még burgonyamassza is. XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 11:02 am
Andro666 Jó ez a krumpli, mert kipróbáltam az összes pózt a fogásban. Van chips, szalmakrumpli, még burgonyamassza is. XDDD És van valami köze Halloween-hez? biggrin Vagy csak annyi, hogy ünnep=nagy zabálás? Nem túl fantázia-dús... Valami klassz ijesztgetős cuccra számítottam, erre kiszúrják a szemem ezzel. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 1:38 pm
Andro666 Jó ez a krumpli, mert kipróbáltam az összes pózt a fogásban. Van chips, szalmakrumpli, még burgonyamassza is. XDDD Jaj tudom miért krumplival jöttek fel xd . Bruce Hardcastle halálának a higyanjára utal, egy krumplitól fulladt meg (lásd egy minicomic itt ) elég hülye halál tudom. Szellemek legyőzve, Brucenak most gyűrközök neki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 1:41 pm
Pedig lehet szellem bőrt venni Kisrajczy, csak elkerülte a figyelmedet! razz A szárny matricás boltban lehet, az a legújabb, 5 szárny matricába kerül. Én itt is, meg a tartalék figuráimnál is eladtam 11-13.000 gold-ért mindegyiket. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 1:44 pm
Nem tudom minek vártok a szellemek legyőzésével... Én egyetlen sorszámos szellemet sem gyűrtem le ezzel a karakteremmel, csak a Bossokat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 2:50 pm
napsugar Nem tudom minek vártok a szellemek legyőzésével... Én egyetlen sorszámos szellemet sem gyűrtem le ezzel a karakteremmel, csak a Bossokat xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 3:03 pm
Én meg azt nem értem napsugar, hogy miért baj az, ha sokan legyőzik őket!? razz Azért vannak, nem hiába. Legtöbbjük újabb, erősebb harcolási módokat ad, ami cél, főleg a boss-ok ellen, mert ők már erősebbek. Célzok is főleg a 2., 3. és majd a többi boss-ra is. Sőt, a 18-ast elég nehéz legyőzni, plusz Nagylábat is néha, amely a 14-es. Na meg mindenhez szerencse is kell, de erős harcolási módok is. A 3 tartalék figurámból 1-nél próbaképp csak a boss-okat próbáltam a többi leküzdése nélkül csinálni, de nem nagyon ment, max. az 1. boss ment úgy talán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 3:11 pm
napsugar Nem tudom minek vártok a szellemek legyőzésével... Én egyetlen sorszámos szellemet sem gyűrtem le ezzel a karakteremmel, csak a Bossokat xd Már legyőztem őket, csak nem 1 adagban, mert volt hogy elment a kedvem azután, hogy többször legyőzött némelyik hard szintű szellem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 3:39 pm
Xanvie Én meg azt nem értem napsugar, hogy miért baj az, ha sokan legyőzik őket!? razz Azért vannak, nem hiába. Legtöbbjük újabb, erősebb harcolási módokat ad, ami cél, főleg a boss-ok ellen, mert ők már erősebbek. Célzok is főleg a 2., 3. és majd a többi boss-ra is. Sőt, a 18-ast elég nehéz legyőzni, plusz Nagylábat is néha, amely a 14-es. Na meg mindenhez szerencse is kell, de erős harcolási módok is. A 3 tartalék figurámból 1-nél próbaképp csak a boss-okat próbáltam a többi leküzdése nélkül csinálni, de nem nagyon ment, max. az 1. boss ment úgy talán. Én elsőre legyőztem eddig mindhárom bosst a többi számos szellem legyőzése nélkül, és nem azért mondtam, hogy probléma, hogy nekiestek azoknak... Csak gondoltam megemlítem, hogy nem kellenek a számos szellemek a bossok legyőzéséhez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 7:13 pm
Molylepke Andro666 Jó ez a krumpli, mert kipróbáltam az összes pózt a fogásban. Van chips, szalmakrumpli, még burgonyamassza is. XDDD És van valami köze Halloween-hez? biggrin Vagy csak annyi, hogy ünnep=nagy zabálás? Nem túl fantázia-dús... Valami klassz ijesztgetős cuccra számítottam, erre kiszúrják a szemem ezzel. biggrin Nem értek egyet. A krumpli jó. Semmi köze az ünnephez, az igaz, de aki adta, az Bruce Hardcastle, aki tavaly halt meg, mert félrenyelt egy krumplit. Bruce Hardcastla volt az egyik tudósító a 2008-ban megrendezett Rejected Olympics alatt. 2009 őszén meghalt, de Sentinel ideiglenesen feltámasztotta, majd Jack ismét megölte, megojtotta egy krumplival. Most szellemként kísért. Szóval, jó item. Csak szart sem ér...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 11:51 pm
Nem ér semmit ez igaz, de gondolom a szellemekhez passzoló cuccot adnak, aminek vagy az életükhöz, vagy a halálukhoz volt köze. XD
Most valami esernyőt lehet kapni az új bosstól. Amúgy én is legyőztem minden számos szellemet, és most könnyebb a bossokat leverni. Eddig a számosak közül egyedül Bigfoot volt nehéz, a többi annyira nem. Az új technikák meg igen hasznosak. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 3:42 am
Nekem a számos szellemek közül a legnehezebb a 18-as volt, ami hasonlít a Pacman-ből a szellemszörnyekre. Jaja, már esernyőt lehet(ett) kapni a 4. boss-tól, még tegnap késő este megküzdöttem érte itt is, meg gyorsan a 3 tartalék figuráimnál is, majd a legtöbbet gyorsan 3-4000 gold körül eladtam, mert féltem, hogy mára zuhanni fog az ára. De kellemesen csalódtam, ma megnéztem kíváncsiságból, nem annyira zuhant. Mikor ma megnéztem 2200 gold körül volt a legolcsóbb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 4:21 am
Xanvie Pedig lehet szellem bőrt venni Kisrajczy, csak elkerülte a figyelmedet! razz A szárny matricás boltban lehet, az a legújabb, 5 szárny matricába kerül. Én itt is, meg a tartalék figuráimnál is eladtam 11-13.000 gold-ért mindegyiket. wink Ezt nem is néztem! Köszi, hogy szoltál, 2 skint veszek akkor, mert van 10 matricám. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|