|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 2:52 am
III Slash III nők... : D na a 25 tagot számláló masquerade gyűjteményem ELVILEG ma fejlődik. Annyira nem lesz nagy mulatság mindet eladni, viszont nem kevés profitra teszek szert velük úgy érzem ninja ja és napsugár próbáld inkább a go-t használni smile gyorsabb ^^ hátigen.. nehéz kiállni hogy ne költsük el a dolgokat xD éés a Masquerade 10. generáció fejlődik ma ugye? Kíváncsi vagyok o_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 3:41 am
Erre nem fejlesztették. Mindenki azt várta, de persze gaianak ezt is elkell rontania neutral remélem eszükbe jut, de ha nem akkor várnom kell vele még egy hetet (talán a revet felejtették el fél évig fejleszteni omg) Szerencsére még így is van bőven pénzem mást csinálni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 4:18 am
III Slash III nők... : D na a 25 tagot számláló masquerade gyűjteményem ELVILEG ma fejlődik. Annyira nem lesz nagy mulatság mindet eladni, viszont nem kevés profitra teszek szert velük úgy érzem ninja ja és napsugár próbáld inkább a go-t használni smile gyorsabb ^^ a go-t nyomogatom mióta mondtad, am a fejlődésről annyit h ha teljesen kifejlődött már a tárgy vagyis már minden fázisát megrajzolták utána rendszeres lesz a fejlődése, legalábbis a reve-vel így volt nekem.... de a befektetésem így nekem sem jön össze -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 4:55 am
teljesen kifejlődött itemről beszélünk. 1-9 generáció már felvette az összes pózt és a 2 hét már biztosan letelt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 9:10 am
hát nem tudom.... azért jó lesz ha következő héten kifejlődik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 2:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 9:23 am
megteszem ami tőlem telik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 10:40 am
most én is haladok a goldszerzéssel biggrin ezen a héten minden nap megvolt a napi 100k... még ma is kellene még 60k-t szereznem és ma is meglesz biggrin haladááás X3 amúgy gratu Napsi, egyre ügyesebb leszel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 11:18 am
wow valakik nagyon haladnak biggrin amit az a csaj csinált azt nevezzük dumpolásnak és pl az az 1 goldos devil tail is egy hasonló dump keretében került eladásra. Az a lényeg, hogy ha látjuk, hogy valaki dumpol akkor maradjunk az "üzletében" és nyomogassuk a view storet viszonylag gyorsan (ha már túl gyors vagy akkor kapsz egy SDB-t, ami a slow down ban, tehát kb 2 percig nem tudsz belépni gaiara) ^^ én is úgy vagyok vele, hogy naponta legyen meg a 100k, a többi már csak plusz biggrin most pénteken muszáj fejlődnie a masqueradeknek, mert ha nem akkor kénytelen leszek megenni a sapim.
bidnél előfordul, hogy nagyon lassan adja oda a rendszer a tárgyat, de lejárt cuccnál is volt már csúszás nálam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|