|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 12:55 pm
a sors.... lol gergőnek meg a vámpírok jutottak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:00 pm
Nekem leginkább gonosznak(sötét cucc, füst, lángok, meg ilyenek) öltözött embereket adott. Pretentious Carny a besorolásom, nem tom mit jelent. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:15 pm
lol én megértő méhész besorolást kaptam (a legjobb h allergiás vagyok a méhekre) smile és az összes akit kiirt az sötétnek öltözött kaszás figura és egy lány .... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:25 pm
Nekem még nincs olyan sok cuccom... ezért csak így fogok menni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:28 pm
Medvebocs Nekem még nincs olyan sok cuccom... ezért csak így fogok menni.... jo vagy sztem elegáns ez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:39 pm
én meg ezt hoztam össze a pokol szintérhez.... max a láva testtel (akkor ugye szárnyak nélkül) és a kis szárnyas micsoda nélkül....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:41 pm
Én meg a teszten megkapta a naiv hedonista jelzőt (mit jelent ez a szó?) confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:41 pm
napsugar én meg ezt hoztam össze a pokol szintérhez.... max a láva testtel (akkor ugye szárnyak nélkül) és a kis szárnyas micsoda nélkül.... a láva testtel nem tudom hogy nézne ki de ez nekem tetszik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:42 pm
Lurzt Én meg a teszten megkapta a naiv hedonista jelzőt (mit jelent ez a szó?) confused hedonista = élvhajhász; az élvezeteknek, érzeki örömöknek élő ember
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:44 pm
Rekacicca napsugar én meg ezt hoztam össze a pokol szintérhez.... max a láva testtel (akkor ugye szárnyak nélkül) és a kis szárnyas micsoda nélkül.... a láva testtel nem tudom hogy nézne ki de ez nekem tetszik így nézne ki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:46 pm
sztem a szárnyakkal jobb smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 1:46 pm
Doku no Hana Nekem leginkább gonosznak(sötét cucc, füst, lángok, meg ilyenek) öltözött embereket adott. Pretentious Carny a besorolásom, nem tom mit jelent. smile Pretentious=elbizakodott/követelőző/nagyhangú "Carny or carnie is a slang term for a carnival (funfair) employee" azaz szleng szó a vidámparki dolgozóra vagy mi xd Nagyhangú vidámparkos? xd Nem biztos... A pretentiousra a sztaki szótár, a carnyra az angol wikipedia adta a választ. Előbb nem mutatott besorolást ezért újra kitöltöttem, nekem Slovenly Carny jött ki. Rendetlen vidámparkos xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 8:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 11:24 pm
hobo=vándormunkás, csavargó... Szerintem mindenki ilyen fura jelzőket kap.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|