|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 3:09 pm
Quote: You and your zombie friends unload a barrage of hugs on ra the winged dragon: Zombie 1 wanders around aimlessly... Zombie 2 squeezes for 4 damage! Zombie 3 squeezes for 5 damage! Zombie 4 squeezes for 4 damage! Zombie 5 squeezes for 5 damage! Zombie 6 squeezes for 5 damage! Zombie 7 squeezes for 5 damage! Zombie 8 squeezes for 4 damage! Zombie 9 wanders around aimlessly... Zombie 10 squeezes for 5 damage! Your love caused ra the winged dragon a total of 37 damage. HAPPINESS! rofl rofl rofl Kocham bycie zombie! xd Dodajcie do tego jeszcze fakt, że dopiero zaczęłam atakować i z miejsca gościa ukatrupiłam. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 3:21 am
Good job xD
Ta ostatnia manga mi się nie podoba. Takiej naiwnej historyjki dawno nie widziałem. Nie wiem, czy to taki zamierzony zabieg, czy co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 6:27 am
jakos musieli z tego wybrnąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 1:33 am
ale to w sumie bylo do przewidzenia, ze tak sie skonczy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 11:34 am
ichabot Good job xD Ta ostatnia manga mi się nie podoba. Takiej naiwnej historyjki dawno nie widziałem. Nie wiem, czy to taki zamierzony zabieg, czy co sweatdrop daj spokój, to był masterpiece! Cudeńko! rofl Moim zdaniem oni właśnie robią coraz lepsze mangi - osiągające same szczyty absurdu - scenka "join us, Ian! It's fun!" mnie po prostu rozbroiła!Delektuję się nią do tej pory. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 12:01 pm
Ta scenka była dobra, ale ogólnie mi się nie podobało. Może całość w wykonaniu Latającego Cyrku Monthy Python'a okazałaby się dla mnie mistrzostwem, ale wersja komiksowa, a szczególnie postać Mrs Fortune jest kiepska. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 10:38 am
ichabot Ta scenka była dobra, ale ogólnie mi się nie podobało. Może całość w wykonaniu Latającego Cyrku Monthy Python'a okazałaby się dla mnie mistrzostwem, ale wersja komiksowa, a szczególnie postać Mrs Fortune jest kiepska. xd no zgadzam się, Pani Fortuna nieciekawa. Ale poprzednia część była lepsza, w szczególności kwestia "you should have stuck with the "new suit" question". xd I kocham zombiaki. FRIEEEENDSSHIIIIP!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:04 pm
Pierwsza była zdecydowanie lepsza. Dobry był jeszcze tekst "Mind yer business, jerks! It's consensual!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|