|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 1:30 pm
wired_00 prosze , ja te ż chce miec wlasny pokoik . podaj nr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 4:56 am
O! Ja też chcę pokoik razz . Numerek? 33 xP. I taki ślicznusi czarny fotelik z bordowymi wstawkami ^^. I przydałaby się jakaś krypta, jak powiedziała AdgaMa. Od razu zajmuję miejsce obok razz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 5:34 am
...proszę o wprowadzenie zmian - o których pisałem stronę wcześniej... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:39 am
wiem ze moze sie powtarzam ale w tym lasku bardzo ale to bardzo chcialabym male zrodelko najlepiej gdzies kolo mojego hamaku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:13 pm
O, krypta! Super :] To tam może mają kącik Ci bardziej... nocni członkowie gildii? razz Myślę, że parę trumien by się zdało. Trumny to przede wszystkim, ja mam taką ciemnoszarą z fioletowymi inskrypcjami, prawdaa? :> To kącik do pogadania. Jak myślicie, co tam by jeszcze można by ustawić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:22 pm
Sayokun wired_00 prosze , ja te ż chce miec wlasny pokoik . podaj nr obojętnie jaki numer , każdy bedzie dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:13 am
wired_00 Sayokun wired_00 prosze , ja te ż chce miec wlasny pokoik . podaj nr obojętnie jaki numer , każdy bedzie dobry masz nr. 10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:10 am
hejka troche mnie nie bylo na gaii a tu prosze wchodze i dowiaduje sie o domitorium ciekawy pomysl i naprawde mi sie podoba tylko ze chwilami mapka zdaje mi sie malo czytelna ale gratuluje pomyslu i z checia ugoszcze sie w jednym z wolnych pokoi tylko nie iwem jakie są jeszcze wolne... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:35 am
Vykk hejka troche mnie nie bylo na gaii a tu prosze wchodze i dowiaduje sie o domitorium ciekawy pomysl i naprawde mi sie podoba tylko ze chwilami mapka zdaje mi sie malo czytelna ale gratuluje pomyslu i z checia ugoszcze sie w jednym z wolnych pokoi tylko nie iwem jakie są jeszcze wolne... sweatdrop w lewym górnym rogu mapki masz listę zajętych pokoi wybież nr. którego tam nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:44 am
Sayokun Vykk hejka troche mnie nie bylo na gaii a tu prosze wchodze i dowiaduje sie o domitorium ciekawy pomysl i naprawde mi sie podoba tylko ze chwilami mapka zdaje mi sie malo czytelna ale gratuluje pomyslu i z checia ugoszcze sie w jednym z wolnych pokoi tylko nie iwem jakie są jeszcze wolne... sweatdrop w lewym górnym rogu mapki masz listę zajętych pokoi wybież nr. którego tam nie ma w takim razie 99 bedzie trzeba zagospodarowac w odpowiedni sposób blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:09 am
moge też mieć własny pokoik?? i fotelik??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:13 am
Iael moge też mieć własny pokoik?? i fotelik?? jaki nr jaki kolor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:15 am
Sayokun Iael moge też mieć własny pokoik?? i fotelik?? jaki nr jaki kolor nr 19 kolor czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|