Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mirabell

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 2:10 am

Zlowilem taka oto rybe w Durem:User Image, nazywa sie Black Rocque Biter.
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 3:05 am

Mirabell
Zlowilem taka oto rybe w Durem:User Image, nazywa sie Black Rocque Biter.

zlowilam pare takich na wedke Omi! Tylko, ze ja jeszcze mialam niebieskie odmiany z czerwonymi oczami. biggrin

Eurina Vam

Hadarniel

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 6:14 pm

wlasnie przeczytalam CALUTKIE FAQ. wiele sie dowiedzialam, co na pewno mi sie przyda (chocby z trade'ami - - dosc skomplikowane to jest, ale ja jestem za stara zeby takie rzeczy rozumiec ;P).

niniejszym gratuluje Omega Sun i jej zalodze wytrwalosci w prowadzeniu tego dzialu i skladam na jej rece serdeczne podziekowania!

(btw. nie wypadaloby tego wlasnie dzialu "wyczyscic"? offy i przedawnione problemy przeplataja sie z aktualnosciami i troszke trudno sie wylapac momentami... -to tylko moja sugestia)

no a wracajac do narzekania.... a ja od wczoraj lowic nie moge! stressed i mnie to wkurza!!

General Error

Gaia Fishing is not available, please try again later

ktos wie co oni tam kombinuja? moja sister mi mowila, ze spokojnie lowila. a mi od wczoraj.. NIC >_<. nie dziala, tylko moge podziwiac sobie piekny napis z errorem!

w ogole btw. czy nie moznaby jakos wymoc pisania bez polskich znakow? erm, ten serwer jest typowo amerykanski czy jakis tam... dziwne, ze polskie znaki raz dzialaja, a raz nie... ale kiedy nie dzialaja, to po prostu odczytanie czegos to masakra (o zrozumieniu nie mowie stare ).
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 1:01 am

...tia - problem z polskimi znakami też mnie denerwuje, tym bardziej, że kiedyś go nie było
...a ja odruchowo piszę polskie znaki i raczej nie będzie mi się chciało męczyć z "oduczaniem" tego zwyczaju i pisaniem bez nich...hehe
... ninja

RUFUS.ABBYSINIAN

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 4:30 am

Hadarniel
wlasnie przeczytalam CALUTKIE FAQ. wiele sie dowiedzialam, co na pewno mi sie przyda (chocby z trade'ami - - dosc skomplikowane to jest, ale ja jestem za stara zeby takie rzeczy rozumiec ;P).

niniejszym gratuluje Omega Sun i jej zalodze wytrwalosci w prowadzeniu tego dzialu i skladam na jej rece serdeczne podziekowania!

(btw. nie wypadaloby tego wlasnie dzialu "wyczyscic"? offy i przedawnione problemy przeplataja sie z aktualnosciami i troszke trudno sie wylapac momentami... -to tylko moja sugestia)

no a wracajac do narzekania.... a ja od wczoraj lowic nie moge! stressed i mnie to wkurza!!

General Error

Gaia Fishing is not available, please try again later

ktos wie co oni tam kombinuja? moja sister mi mowila, ze spokojnie lowila. a mi od wczoraj.. NIC >_<. nie dziala, tylko moge podziwiac sobie piekny napis z errorem!

w ogole btw. czy nie moznaby jakos wymoc pisania bez polskich znakow? erm, ten serwer jest typowo amerykanski czy jakis tam... dziwne, ze polskie znaki raz dzialaja, a raz nie... ale kiedy nie dzialaja, to po prostu odczytanie czegos to masakra (o zrozumieniu nie mowie stare ).

Dziekuje za uwagi. Przewodnik bedzie dzisiaj "remontowany". Juz wczoraj planowalam stworzenie od podstaw nowego regulaminu, ktory bylby latwiejszy w odbiorze i mniej krzywdzacy dla uzytkownikow.

Poniewaz regulamin ma obowiazywac wszystkich chetnie przyjme uwagi dotyczace jego punktow- propozycje nowych i ew. poprawe starych. Jezeli chcecie sie wypowiedziec na ten temat, zaproponowac zmiane lub nowy punkt, zrobcie to w tym temacie dopisujac nowy post 3nodding

Poniewaz wiele osob skarzy sie na "krzaczki" zamiast polskich znakow, punkt o tym napewno sie tu znajdzie.

Co do rybek chwilowo nie dzialaja chyba u nikogo sweatdrop Pozostaje przeczekac az to naprawia.
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 4:39 am

Ja- Yosei
...tia - problem z polskimi znakami też mnie denerwuje, tym bardziej, że kiedyś go nie było
...a ja odruchowo piszę polskie znaki i raczej nie będzie mi się chciało męczyć z "oduczaniem" tego zwyczaju i pisaniem bez nich...hehe
... ninja

zdaje sobie sprawe, jak ciezko odzwyczaic sie od pisania polskich znaczkow, jednak mozna sie pozbyc tego nawyku jak sie bardzo chce xp
Nie bedziemy napewno banowac za uzywanie polskich znaczkow, ale moglbys przynajmniej sprobowac ich nie uzywac blaugh .

Omega Sun
Captain

Hadarniel

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:07 am

dziekuje za zauwazenie mnie. wczesniej nie wiedzialam gdzie mam sie z tym problemem zglosic, to napisalam temat na glownej, ale zniknal ekspresowo stressed
btw. naprawde nie jest sie trudno odzwyczaic od pisania polskimi znakami. ja wszedzie (tlen/gg/maile/blog) pisze polskimi znakami, a tu wlasnie nie.
no i naprawde to by ulatwilo zycie userom. polskie znaki sie wyswietlaja po kilkakrotnym odswiezeniu strony, no ale... komu sie chce bawic w odswiezanie? stare
forum nic na tym nie straci, a tylko zyska lepsze zrozumienie ;P.

~hadarniel
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 10:50 am

zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem 3nodding

Omega Sun
Captain

PointZer0

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 10:51 am

Omega Sun

Ja bym ich raczej odpytywał na GG z niego przedtem , może to by coś dało stressed
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 11:25 am

Point.Zer0
Omega Sun

Ja bym ich raczej odpytywał na GG z niego przedtem , może to by coś dało stressed

możęsz sie tym zajowa co ty na to biggrin bedzoiesz moim garbatym pomocnikiem biggrin xd

BeeWolf_san

Yumehayla

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 12:19 pm

Erm...no dooooooooobrze...właśnie się zszokowałem...chodzę sobie po Gai, a tutaj... -> image
WTF? Skąd? Jak?! I dlaczego akurat do tej jednej, konkretnej osoby? ?

edit. zamiana obrazka w link, bo za szeroki ^^ - MT
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 1:12 pm

to sygnaturka Yumciu smile Tak samo niektorzy wstawiaja sobie w tym miejscu np lustrzane odbicie. Zniesiono limit znakow w sygnaturkach wiec niektorzy sobie wstawiaja takie dziwactwa wink

Omega Sun
Captain

Hadarniel

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 1:18 pm

a lowic sie dalej nie da ; ___ ;

czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying

~hadarniel
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 1:55 pm

Hadarniel

czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying

~hadarniel

na razie nic mi na ten temat nie wiadomo sweatdrop

Omega Sun
Captain

rodzyn

PostPosted: Mon Dec 20, 2004 9:08 am

Hadarniel

~hadarniel

po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out