|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:10 am
Zlowilem taka oto rybe w Durem:  , nazywa sie Black Rocque Biter.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:05 am
Mirabell Zlowilem taka oto rybe w Durem:  , nazywa sie Black Rocque Biter. zlowilam pare takich na wedke Omi! Tylko, ze ja jeszcze mialam niebieskie odmiany z czerwonymi oczami. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:14 pm
wlasnie przeczytalam CALUTKIE FAQ. wiele sie dowiedzialam, co na pewno mi sie przyda (chocby z trade'ami - - dosc skomplikowane to jest, ale ja jestem za stara zeby takie rzeczy rozumiec ;P).
niniejszym gratuluje Omega Sun i jej zalodze wytrwalosci w prowadzeniu tego dzialu i skladam na jej rece serdeczne podziekowania!
(btw. nie wypadaloby tego wlasnie dzialu "wyczyscic"? offy i przedawnione problemy przeplataja sie z aktualnosciami i troszke trudno sie wylapac momentami... -to tylko moja sugestia)
no a wracajac do narzekania.... a ja od wczoraj lowic nie moge! stressed i mnie to wkurza!!
General Error
Gaia Fishing is not available, please try again later
ktos wie co oni tam kombinuja? moja sister mi mowila, ze spokojnie lowila. a mi od wczoraj.. NIC >_<. nie dziala, tylko moge podziwiac sobie piekny napis z errorem!
w ogole btw. czy nie moznaby jakos wymoc pisania bez polskich znakow? erm, ten serwer jest typowo amerykanski czy jakis tam... dziwne, ze polskie znaki raz dzialaja, a raz nie... ale kiedy nie dzialaja, to po prostu odczytanie czegos to masakra (o zrozumieniu nie mowie stare ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:01 am
...tia - problem z polskimi znakami też mnie denerwuje, tym bardziej, że kiedyś go nie było ...a ja odruchowo piszę polskie znaki i raczej nie będzie mi się chciało męczyć z "oduczaniem" tego zwyczaju i pisaniem bez nich...hehe ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:30 am
Hadarniel wlasnie przeczytalam CALUTKIE FAQ. wiele sie dowiedzialam, co na pewno mi sie przyda (chocby z trade'ami - - dosc skomplikowane to jest, ale ja jestem za stara zeby takie rzeczy rozumiec ;P).
niniejszym gratuluje Omega Sun i jej zalodze wytrwalosci w prowadzeniu tego dzialu i skladam na jej rece serdeczne podziekowania!
(btw. nie wypadaloby tego wlasnie dzialu "wyczyscic"? offy i przedawnione problemy przeplataja sie z aktualnosciami i troszke trudno sie wylapac momentami... -to tylko moja sugestia)
no a wracajac do narzekania.... a ja od wczoraj lowic nie moge! stressed i mnie to wkurza!!
General Error
Gaia Fishing is not available, please try again later
ktos wie co oni tam kombinuja? moja sister mi mowila, ze spokojnie lowila. a mi od wczoraj.. NIC >_<. nie dziala, tylko moge podziwiac sobie piekny napis z errorem!
w ogole btw. czy nie moznaby jakos wymoc pisania bez polskich znakow? erm, ten serwer jest typowo amerykanski czy jakis tam... dziwne, ze polskie znaki raz dzialaja, a raz nie... ale kiedy nie dzialaja, to po prostu odczytanie czegos to masakra (o zrozumieniu nie mowie stare ). Dziekuje za uwagi. Przewodnik bedzie dzisiaj "remontowany". Juz wczoraj planowalam stworzenie od podstaw nowego regulaminu, ktory bylby latwiejszy w odbiorze i mniej krzywdzacy dla uzytkownikow. Poniewaz regulamin ma obowiazywac wszystkich chetnie przyjme uwagi dotyczace jego punktow- propozycje nowych i ew. poprawe starych. Jezeli chcecie sie wypowiedziec na ten temat, zaproponowac zmiane lub nowy punkt, zrobcie to w tym temacie dopisujac nowy post 3nodding Poniewaz wiele osob skarzy sie na "krzaczki" zamiast polskich znakow, punkt o tym napewno sie tu znajdzie. Co do rybek chwilowo nie dzialaja chyba u nikogo sweatdrop Pozostaje przeczekac az to naprawia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:39 am
Ja- Yosei ...tia - problem z polskimi znakami też mnie denerwuje, tym bardziej, że kiedyś go nie było ...a ja odruchowo piszę polskie znaki i raczej nie będzie mi się chciało męczyć z "oduczaniem" tego zwyczaju i pisaniem bez nich...hehe ... ninja zdaje sobie sprawe, jak ciezko odzwyczaic sie od pisania polskich znaczkow, jednak mozna sie pozbyc tego nawyku jak sie bardzo chce xp Nie bedziemy napewno banowac za uzywanie polskich znaczkow, ale moglbys przynajmniej sprobowac ich nie uzywac blaugh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:07 am
dziekuje za zauwazenie mnie. wczesniej nie wiedzialam gdzie mam sie z tym problemem zglosic, to napisalam temat na glownej, ale zniknal ekspresowo stressed btw. naprawde nie jest sie trudno odzwyczaic od pisania polskimi znakami. ja wszedzie (tlen/gg/maile/blog) pisze polskimi znakami, a tu wlasnie nie. no i naprawde to by ulatwilo zycie userom. polskie znaki sie wyswietlaja po kilkakrotnym odswiezeniu strony, no ale... komu sie chce bawic w odswiezanie? stare forum nic na tym nie straci, a tylko zyska lepsze zrozumienie ;P.
~hadarniel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:50 am
zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:51 am
Omega Sun zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem 3nodding Ja bym ich raczej odpytywał na GG z niego przedtem , może to by coś dało stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:25 am
Point.Zer0 Omega Sun zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem 3nodding Ja bym ich raczej odpytywał na GG z niego przedtem , może to by coś dało stressed możęsz sie tym zajowa co ty na to biggrin bedzoiesz moim garbatym pomocnikiem biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:19 pm
Erm...no dooooooooobrze...właśnie się zszokowałem...chodzę sobie po Gai, a tutaj... -> imageWTF? Skąd? Jak?! I dlaczego akurat do tej jednej, konkretnej osoby? ?
edit. zamiana obrazka w link, bo za szeroki ^^ - MT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:12 pm
to sygnaturka Yumciu smile Tak samo niektorzy wstawiaja sobie w tym miejscu np lustrzane odbicie. Zniesiono limit znakow w sygnaturkach wiec niektorzy sobie wstawiaja takie dziwactwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:18 pm
a lowic sie dalej nie da ; ___ ;
czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying
~hadarniel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:55 pm
Hadarniel a lowic sie dalej nie da ; ___ ;
czy cokolwiek wiadomo co sie spierniczylo az tak, ze juz 3 dni nie dziala? crying
~hadarniel na razie nic mi na ten temat nie wiadomo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:08 am
Hadarniel a lowic sie dalej nie da ; ___ ;
~hadarniel po co wogóle łowi się te ryby?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|