|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:36 pm
Tez uwielbiam Anime i Mange. Ta kreska jest poprostu Boska. Teraz zaczolem sciagac NGE i Naruto nie wiem ale bardzo mi te Anime przypadly do gustu. NGE jest po porstu cool. Jest jeszcze Dragon Ball ktorego podziwiam tak duza liczba fanow ktora jeszcze ma mimo ze nic nowego nie wyszlo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 2:53 am
Naruto swojego czasu bylo okreslane jako nastepca Dragon Balla, choc wydaje mi sie, ze jest bardziej powazne wink NGE to klasyk. I polecam filmy studia Ghibli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:11 am
Ibris Naruto swojego czasu bylo okreslane jako nastepca Dragon Balla, choc wydaje mi sie, ze jest bardziej powazne wink NGE to klasyk. I polecam filmy studia Ghibli. a ja polece FLCL ....ogolnie ja to jestem wyznawca studia Gainax xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:47 am
Manga i anime to druga rzecz na ziemi dla ktorej dalabym sie chyba zabic smile Moja lista favow to: -> Hellsing - chore, o wampirach z masa czerwonej posoki i durnym humorem wheeeee whee -> XxxHolic - nju, clampowski cudziaczek whee -> Full Metal Alchemist - pozostawie bez komenta smile -> Yami no Matsuei - xd koffam te mange... -> Ludwik Kakumei - tak to jest jak Kaori Yuuki dorwie sie do bajek whee -> Dragon Half - fantasy glupawka xd -> One Piece - jo-ho-ho i butelka rumu whee (jak wam sie nie chce, nie czytajcie komentarzy mang, dodalam je dla zabawy xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:20 am
Kurcze, teraz to ja moge oddac prawie wszystko za kolejne epsy i chaptery Bleach'a XDDD i codeki, zeby mi DNAngel chodzilo vv' I chce miec wreszcie cala serie Hagarenu =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:54 am
Ibris Kurcze, teraz to ja moge oddac prawie wszystko za kolejne epsy i chaptery Bleach'a XDDD i codeki, zeby mi DNAngel chodzilo vv' I chce miec wreszcie cala serie Hagarenu ==' dobrze wiedziec........... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:13 pm
Moje najjjjj ulubiensze to: -Wolf's Rain - Wilczki ktore szukaja raju (Cheze i tak uwazam za przymulke). -Angelic Layer - Moje pierwsze anime *_* (albo drugie xd ). -Slayers - Duuuzo smiesznych scenek. -Naruto - Obecnie jestem wtrakcie ogladania. -Fushigi Yuugi - Straszny obsciskiwacz, ale Tasuki jest *yami* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:18 pm
Cat_Eyee Moje najjjjj ulubiensze to: -Wolf's Rain - Wilczki ktore szukaja raju (Cheze i tak uwazam za przymulke). -Angelic Layer - Moje pierwsze anime *_* (albo drugie xd ). -Slayers - Duuuzo smiesznych scenek. -Naruto - Obecnie jestem wtrakcie ogladania. -Fushigi Yuugi - Straszny obsciskiwacz, ale Tasuki jest *yami* biggrin a mnie fascynuje..... Hellsing....... a w szczególności policjantka.....i Alukard *patrzy z serdushkami w oczkach* heart eek heart jak na razie jestem na 6 odcinku ale zamierzam przeczytać mangę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 7:36 am
moim skromnym zdaniem Helsing jest co najwyżej średni.... tylko muzyke ma powyżej średniej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:52 am
A widziął ktos josh ten nowy Magazyn w temacie??? Ja mam.. sredni jest Mangazyn o niego lepszy był ale z drugiej strony ten jest o niebo lepszy od Kawajca.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:55 am
Christoff_Gangrell A widziął ktos josh ten nowy Magazyn w temacie??? Ja mam.. sredni jest Mangazyn o niego lepszy był ale z drugiej strony ten jest o niebo lepszy od Kawajca.... sweatdrop A co najgorsze, Michio sie tam przypalental... Bosh... Ale jest Jeremy oraz Mirai [znam z chrissem osobiscie...;P]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:22 am
Wodzu Christoff_Gangrell A widziął ktos josh ten nowy Magazyn w temacie??? Ja mam.. sredni jest Mangazyn o niego lepszy był ale z drugiej strony ten jest o niebo lepszy od Kawajca.... sweatdrop A co najgorsze, Michio sie tam przypalental... Bosh... Ale jest Jeremy oraz Mirai [znam z chrissem osobiscie...;P] whee No ba... a z Mirai to na jednym konwencie... whee eeee... dobra niewazne... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:29 am
Christoff_Gangrell Wodzu Christoff_Gangrell A widziął ktos josh ten nowy Magazyn w temacie??? Ja mam.. sredni jest Mangazyn o niego lepszy był ale z drugiej strony ten jest o niebo lepszy od Kawajca.... sweatdrop A co najgorsze, Michio sie tam przypalental... Bosh... Ale jest Jeremy oraz Mirai [znam z chrissem osobiscie...;P] whee No ba... a z Mirai to na jednym konwencie... whee eeee... dobra niewazne... xd wink E, ty, cicho siedz... Ale michio sie nie pojawil, i z tego powodu bylismy "zawiedzeni"... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|