|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:32 pm
=_= kur.... ale spieprzyli Kelp o' th' Loch... stracę na tym przez nich. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 3:53 pm
tak samo było z biancamellą, bo kosztowała 499 w Cash shopie, a wyszła poza 100k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 15, 2008 4:14 pm
ło matko, jak ja bardzo pragne obu nowych MC crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 16, 2008 5:10 am
A ten szal to jakby taki itemowy antonim chyaku norisu xd Chociaż chyaku jest też powiązany z ancient kataną ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 11:11 am
mi się jakoś szczególnie nie podobają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 11:23 am
ten senny collectible jest całkiem całkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 3:02 pm
mi sie oba podobają, ale czekam jak zejdą do 10k pirate .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 12:46 pm
Daedhel ten senny collectible jest całkiem całkiem 3nodding z sennego podoba mi się jedynie tło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 12:48 pm
Lopatka Daedhel ten senny collectible jest całkiem całkiem 3nodding z sennego podoba mi się jedynie tło tło rzeczywiście bardzo ładne, ale też laska fajna i szlafmyca cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 2:21 am
Nie wiedziałam, że święte g*wno może się tak ładnie prezentować na głowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 5:23 am
Rzeczywiście, iście niebiańsko xD
Co uważacie na temat tego nowego evolution'a? Tego infernal'a? Fajny będzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 5:56 am
ichabot Co uważacie na temat tego nowego evolution'a? Tego infernal'a? Fajny będzie? tak długo jak będą mieli rozsądne pomysły, ale przypuszczam, że może być ciekawy. Kusi mnie również posiadanie synka ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 10, 2008 5:50 am
ichabot Rzeczywiście, iście niebiańsko xD Co uważacie na temat tego nowego evolution'a? Tego infernal'a? Fajny będzie? Mi sie wydaje ze moga z tego byc niezle pieniadze. Z czym sie kojarzy infernal? Pieklo? Diably? Czerwono czarno? Ognisicie? Ludzie na to poleca;] Poczekam przed samym dniem ewolucji i kupie, albo dwa dni przed, zobaczymy jak szybko uzbieram kase;] Ale wydaje mi sie,ze moga byc z tego niezle dzieci.. No a co do bobzkow, to chyba tez sie skusze na jednego;] A tak nawiasem jeszcze tokupilam liscik za 16k wiec mam nadzieje, ze opchne go co najmniej za 26 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 11, 2008 8:42 am
Ludzie, ale oni sami mówili, że będzie o Indianie Jonesie.
No i będzie kielich z ostatniej krucjaty, kryształowe czaszki i inne tam. pustynie, kapelusze, worki z piaskiem, mityczne wazy i zabytki.
A dzieci akurat nie będą fajne, bo nie kupuje D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 11, 2008 10:20 am
Ok, to mam do was wszystkich jeszcze jedno pytanie: Czy ten Indiana Jones'owy Infernal coś tam będzie w stanie podskoczyć z 60k do co najmniej 100k ? xD
Mam na zbyciu 146k i waham się w co zainwestować mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|