|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:46 am
deahme A właściwie to się nazywa w ogóle Kluski na parze! wink Czy ma ktoś może przepis na zupkę piwną? A ja się pochwale, że wczoraj robiłam czekoladę z rodzynkami. I wyszła całkiem niezła smile Tylko, że ja się chyba odchudzać miałam... blaugh zawsze ja ja moge zjesc (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:58 am
o to tesh od trawienia zalezy i czy sporty sie uprawiea... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:57 am
Addik o to tesh od trawienia zalezy i czy sporty sie uprawiea... 3nodding np. gra w ddr biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:34 am
Tomir Addik o to tesh od trawienia zalezy i czy sporty sie uprawiea... 3nodding np. gra w ddr biggrin Gra w ddr? hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:39 am
deahme Tomir Addik o to tesh od trawienia zalezy i czy sporty sie uprawiea... 3nodding np. gra w ddr biggrin Gra w ddr? hehe biggrin esli mi powiesh ze niewieshh co to DDR to zalicze cie do dziewczyn ktoore niezbyt interesooja sie japonskimi nowinkami , grami , i imprezami z tym zwiazanymi .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:49 am
Addik deahme Tomir Addik o to tesh od trawienia zalezy i czy sporty sie uprawiea... 3nodding np. gra w ddr biggrin Gra w ddr? hehe biggrin esli mi powiesh ze niewieshh co to DDR to zalicze cie do dziewczyn ktoore niezbyt interesooja sie japonskimi nowinkami , grami , i imprezami z tym zwiazanymi . Źle mnie zrozumiałeś, zresztą nevermind wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:53 am
dobze powiedziane ... zapomnijmy .... bo zboczylismy z tematu i zaraz sie nam do zadkoof dobiara ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:37 am
Addik dobze powiedziane ... zapomnijmy .... bo zboczylismy z tematu i zaraz sie nam do zadkoof dobiara ... sad Ktos moze zna jakis pyszny przepis na krewetki ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:00 am
na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:07 am
deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:38 am
alexvandom deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka) A dobre to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:09 am
deahme alexvandom deahme na krewetki? Hmm...poszukam, jak coś znajde dam znać smile A propos krewetek... JAdl ktos krewetki krolewskie w soesie slodko kwasnym??? ( mozna dorwac u chinczyka) A dobre to? KREWETKI!!!!!!!! WRAUUUU!!!!!!!!! domokun musi byc dobre, a jakze biggrin mi osobiscie najlepiej wychodzi omlet z roznymi dodatkami, wg gustu xp apropos krewetek, musze poeskperymentowac, nazwijmy ta potrawe: krewetki w ciescie omletowym..ciekawe, jak to bedzie smakowac xd i jeszcze siakis sos slodko-kwasny..mmm... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|