|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 4:57 am
Kösz, a tied is elég ötletes! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2011 11:09 am
Új nevem eredete: mindenki Obi-nak nevezett az előző nevem idején is (Obilia) meg néha Obi wan-nak is lettem hívva plusz az obi japánul a széles kimonóöv neve. Az aoi meg japánul a kék, szép hangzású és szeretem Japánt is, a japán nyelvet is és a kék az egyik kedvenc színem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 4:09 am
elsosorban csumi mindenkinek az en nevem aszt jelenti magyarul hogy szentelt demon ez azert van mert mindem demon eleinte angyal volt es en szerinem alegkiseb angyaltol egesz istenig vagy a leg kisseb demontol egesz luciferig mind ugyan ojanok sak mast szogalnak ,most nem a jora es a roszra gondolok mert szerintem ojan nincs de ez mer egy masok story razz ja es ha valakinek vanak valami satanista kerdesei az nyugotan irhat levelet mert valszok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 9:32 am
Az én nevem nem bonyolult. A Himemiya a kedvenc anime karakteremre, Himemiya Chikane-re utal vissza. Most jogos lenne, hogy a Chika is utána, de nem. Volt egy nagyon jó barátom, aki még régebben azt mondta, hogy rám a Chikanatsu név illene. Ennek a rövidítése lett a Chika. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 11:04 am
Na, akkor elmesélem a hosszabb verzióját a nevemnek.:
Régebben, amikor a bátyám és én egy általános suliba jártunk, gyakran összekevertek a végzősök minket. És itt jön a nevem eredete a képbe. Ugyanis amikor bátyám 7. osztályos volt, én 6. osztályosként koptattam a padokat, akkor egyik nap, tízórai közben szólt egy 8. osztályos lány, hogy "Hé, Rajczi!" , erre mind a ketten megfordultunk, erre én megindultam felé, ekkor a lány szólt, hogy "Nem te Rajczi, hanem a bátyád, a nagy Rajczi!". Ekkor érdekes kérdéssel álltam elő, azzal, hogy "Ha bátyám a nagyRajczi, akkor én ki vagyok?". Erre jött a válasz, "Akkor te vagy a kis Rajczi!". Innentől rám ragadt a kis Rajczi név, kicsit átalakítottam és itt a végeredmény.: Kisrajczy . Az elötte és utána lévő jelzést (III_ meg az _III -t) azt III Slash III -nél láttam meg, akinek sokat köszönhetek a Gaia-n való segítségéért és csak 2 alsóvonalat kellett beraknom és íme itt a Gaia-s nevem.: III_Kisrajczy_III . emotion_awesome Ugye milyen szép történet? emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 12:10 pm
Nekem ugyebár 3 avim is van, és mind három névnek meg van a története. A CryeneStrifeShiroi úgy "keletkezett", hogy ugyebár a 2. nevem Cryene, és leginkább ezt használom. A Strife és a Shiroi a mangám főszereplőjének 2., és a 'vezetékneve'. biggrin Ennyit erről a kariról. A másik, SweetieRai-chan szintén a mangám egyik szereplőjéről lett elnevezve, név szerint Rai Amai (Sweety Rai (: ) Penzescsaj pedig azért kapta ezt az elnevezést, mert a zOmgozásból, vendelésből és minden egyébből összegyűjtött pénzt nála gyűjtöm össze, és a így veszem meg a cuccokat is. Ő a pénztárcám biggrin
Oye! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 2:51 pm
Hát Lúcsia szerepes karakterem neve volt,ezzel lettem ismertté azokban a szerepes körökben,mindenki így kezdett szólítani és rám ragadt.Az eredeti név viszont sokkal hosszabb volt...(Lucia Donna Francesca de Luca) De nem használhattam ezt mindenhol így a barátom javasolta hogy rövidítsek a Borgia névre,szintén olasz és híres is. (és neeem...nem Assassin's Creeed....énelőbbvoltam!!! emotion_eyebrow )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 1:41 am
Az én nevem onnan jön, hogy a húgomnak van egy 30 cm-s bolyhos plüssmacia, és annak keresettt nevet whee végigment kb mindenen, és idő közben valahogy feljött a Tobzoska is 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2012 1:25 pm
● ● ●A nevem eredete nagyon egyszerű, mivel csupán annyit csináltam, hogy a -chan utótagot hozzáadtam a keresztnevemhez, és mivel a Tina-chan már foglalt volt, így a végéhez hozzáadtam egy "n" betűt... : ) Ezt a nevet azóta használom, mióta a Narutot japánul magyar felirattal nézem. ^^ ● ● ●
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2012 4:43 am
Nos, az egész úgy kezdődött, hogy valahol, fene tudja hol, hallottam (v olvastam? ._.) a "Yamashita" vezetéknevet, tetszett, szóval megjegyeztem. A "Wakana" név pedig Otaki Wakana-tól jött, a Kalafina énekesétől. (ő énekelt a FictionJunction együttesben is, énekelt pölö az Ookami Kakushiban, a Pandora Heartsban ^^) Tetszik ez a név, nem hívnak így minden 3. embert japánban, vagy az Animékben. xD Szóval így lett Yamashita Wakana. O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2012 8:17 am
Yamashita Wakana Nos, az egész úgy kezdődött, hogy valahol, fene tudja hol, hallottam (v olvastam? ._.) a "Yamashita" vezetéknevet, tetszett, szóval megjegyeztem. Esetleg Yamashita Tomoshia (news)? Yamapi~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2012 8:29 am
Hime_Yura Yamashita Wakana Nos, az egész úgy kezdődött, hogy valahol, fene tudja hol, hallottam (v olvastam? ._.) a "Yamashita" vezetéknevet, tetszett, szóval megjegyeztem. Esetleg Yamashita Tomoshia (news)? Yamapi~~ hát, tudod... lehetséges. xD de amilyen pihentagyú vagyok, én már aztán nem emlékszem. xD >< De köszi a tippet/segítséget/vagy mit. smile sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2014 10:31 pm
Imádom a Robin Hood a Tolvajok fejedelme c. filmet Kevin Costnerrel. Will Scarlett (amúgy Robin féltestvére) pedig az abszolút kedvenc karakterem. De mivel a Will Scarlett név foglalt volt, hát Will of Locksley lett a karakterem neve, pedig nem is nemes. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2014 10:32 pm
Hime_Yura Yamashita Wakana Nos, az egész úgy kezdődött, hogy valahol, fene tudja hol, hallottam (v olvastam? ._.) a "Yamashita" vezetéknevet, tetszett, szóval megjegyeztem. Esetleg Yamashita Tomoshia (news)? Yamapi~~ Az helyesen Yamashita Tomohisa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|