|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:09 pm
Czarna Lisiczka Omega Sun EvilYuki omi, co jest w tym liscie? bialy kot i chyba pies-robot. Mozna kupic je taniej niz sam list, ale listy sa drozsze ze wzgledu na wartosc kolekcjonerska. aaaaa...... o_O ...
ja tam sobie czekam na listopadowe prezenty kopertowe
może na którymś zarobię...nie ma co sie dziwic, na gai jest wiele ekscentrykow zbierajacych rzeczy nie majace wartosci uzytecznej (jak np zdjecie Gambino, albo list od Gambino). Mi sie ten list uchowal, bo mialam kupione na zapas a potem po prostu ich nie otwieralam i w tej postaci je sprzedaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:37 am
Zgłaszam chęć kupienia Oculus Magica za niższą cenę niż sa na marketplejsie. No wiecie, dla Polaka taniej xD Na marketplejsie schodzi od 53-55k(nie mówie o tych za milion) ja zapłacę równe 50000 ^^ Pisać mi privejt mesydż, lbo od razu trejda wysłać jak ktoś ma i jest zainteresowejszyn ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:32 am
Nie chciałby kto się pozbyć Smashing cities?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:46 am
Barbara70 sprzedaje kwiaty za 100g bukiety nie ale kwiaty! i te żeczy które są tu zielona spudnica1 11g zielona spudnica2 11g rużowa spudnica 12g zielone buty 50g szare spodnie 90g czarne buty 60g bronzowe spodnie 100g adidasy 80g czarne kul spodnie 200g czarne kul buty 199g chcesz sprzedac rzeczy za ich dziesieciokrotna wartosc? Nie uwazasz, ze to troche... nieuczciwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:30 am
Sprzedam abominable scarf za 5 k biggrin edit: sprzedane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 3:53 pm
sprzedaje gold BFF hear chain za 2500 / wbijajcie w moj profil i my store
edit : sprzedane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:40 am
sprzedaje kinzakura kosode za 3400g / jak coś to profil my store i już^^
edit : xD sprzedało już sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 1:06 pm
A ja sprzedaję coś bardziej namacalnego. Bawię się wyszywaniem zwierzątek gaiowych haftem krzyzykowym.
Wygląda to tak: Masz zwierzaka:

Dostajesz:

Wszystko jest na ebay: o tu tu
Ale cena zawiera koszt wysyłki, więc dla Polski będzie mniejsza. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o PM.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 1:49 pm
Ma ktoś do sprzedania Armadillo Pinball? /nieważne, poradziłam sobie sama/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 7:57 am
kamikl Sprzedam Mecha Form, cena okolo 5800 smile jest to jeszcze aktualne? bo na markecie po 8k chodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:53 am
chetnie odkupie od kogos old can. oczywiscie w rozsadnej cenie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 3:58 am
Chętnie odkupie od kogoś Biancamelle 6 generacji oczywiscie jak najtaniej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|