|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp ...brata czy dysk? whee Jedno i drugie ^^...ja osobiscie ani jednego ani drugiego bym nie dal na zlom xd na cos sie moga te smiecie przydac kiedys xd W sumie to masz racje, bo rodzice chca mi ze starych czesci skleic "nowy" komp (znaczy + 40 GB i RAM). Bo juz maja dosyc jak sie z bratem o kompa klucimy. No a gdzies te moje programu graficzne upchac musze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:06 pm
Ja- Yosei Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp ...brata czy dysk? whee brata nie przyjma, nie biora odpadow nuklearnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj goth biggrin *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel przepraaaashaam gonk sad ... ja poprostu nie moge sie powstrzymać... argh.. za dziwna jestem xp ..wrrrr... Oj tam , całkiem niewinne i pożyteczne zboczenie dodatkowo przyjemne dla innych. Gorzej mam ja , teraz kombinuje jak przedłużyć rączkę Sansenoi'a , dziś już ciąłem drewno xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:08 pm
PointZer0 Lethiel przepraaaashaam gonk sad ... ja poprostu nie moge sie powstrzymać... argh.. za dziwna jestem xp ..wrrrr... Oj tam , całkiem niewinne i pożyteczne zboczenie dodatkowo przyjemne dla innych. Gorzej mam ja , teraz kombinuje jak przedłużyć rączkę Sansenoi'a , dziś już ciąłem drewno xp sweatdrop xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:08 pm
PointZer0 Sayokun PointZer0 Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają. "Dysk twardy zawiesza sie tak jakby nie mogl przeczytac danych, przy tym wydajac piszczacy dzwiek, po chwili dziala poprawnie" <- notka od brata Ja tam expertem nie jestem , ale wygląda mi to na " batsektory " xd "co to znaczy batsektory. czy mozna to naprawić i w jaki sposób" <- to co poprzednio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:09 pm
Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:10 pm
PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:11 pm
wyszedl... klawa tylko moja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:12 pm
Sayokun PointZer0 Sayokun PointZer0 Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają. "Dysk twardy zawiesza sie tak jakby nie mogl przeczytac danych, przy tym wydajac piszczacy dzwiek, po chwili dziala poprawnie" <- notka od brata Ja tam expertem nie jestem , ale wygląda mi to na " batsektory " xd "co to znaczy batsektory. czy mozna to naprawić i w jaki sposób" <- to co poprzednio ...ja to robilem - ale baaardzo dawno temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:13 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:14 pm
gonk gonk crying crying *ryczy jak bobr* Ten komputer mnie nie luuuuuuuuubiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu on tak wolno chodziiiii!!!!!!!!!????? *smark! smark!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:14 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel xd .. nio nie wiem czy to gorsze xd .. w czasie matoor bylam tak zdesperowana ze zaprzytoolalam 3 kolegoow przyjaciela xd .. ktoorych nie znam XP.. byli nieco zszokowani.. ale raczej zadowoleni wink No ja też nie narzekam na tamto spotkanie xd yay !!! xd ... a jednak !! ludzie loobia moje przytuule !! xd zycie nabralo sensu wink blaugh xd Sens życia = dojrzeć , spłodzić potomka i przedłużyć linię gatunku przyczyniając się częściowo do ewolucji xd Życie zawsze miało sens ...tyle, ze ludzie szukaja w zyciu czegos...glebszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|