|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:59 am
Eh... To juz 11000 strona ... xd
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei opcy ninja tajniaczy sie.......... ...to sie mowi "tajniaczy dupe" ...Ave wszyscy! ;x *pokazuje na niego palcem* ty........ty...ty.....WON! xd palcem sie nie pokazuje.... Sayo... ja nie widze przyszlosci przed tym hdd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp ...brata czy dysk? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:01 pm
Ja- Yosei Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp ...brata czy dysk? whee Jedno i drugie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają. i zalezy od tego czy piszczy bez przerwy czy sa jakies sygnaly miedzy tym piszczeniem ...^^ A tak wougle to witaj Say'u ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp heej blaugh ja wiem tylko ze jak dym leci z kompa to sie nadaje juz tylko na zlom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald spotkaj sie ze mna kilka razy to bedziesz miec serce z kamienia... 0 jakichkolwiek uczuc... taaa.. jasne.. stare wiesz jak by to wyglądalo ?? gdybys zaczol byc spokojny.. obojatny na wszystko itp .. xp .. to tylko bym cie zaprzytoolała na śmierć sweatdrop .. nie zartooje... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ja- Yosei Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp ...brata czy dysk? whee Jedno i drugie ^^...ja osobiscie ani jednego ani drugiego bym nie dal na zlom xd na cos sie moga te smiecie przydac kiedys xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają. "Dysk twardy zawiesza sie tak jakby nie mogl przeczytac danych, przy tym wydajac piszczacy dzwiek, po chwili dziala poprawnie" <- notka od brata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm
Sayokun PointZer0 Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają. "Dysk twardy zawiesza sie tak jakby nie mogl przeczytac danych, przy tym wydajac piszczacy dzwiek, po chwili dziala poprawnie" <- notka od brata Ja tam expertem nie jestem , ale wygląda mi to na " batsektory " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm