|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:55 am
opcy ninja tajniaczy sie.......... ...to sie mowi "tajniaczy dupe" ...Ave wszyscy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj chii *przytuuuuuuul* whee whee whee fajniootko wygladash 3nodding heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii bo teraz wiekszosc ma serce z kamienia buuu.. nie pasooje tu xp .. ja sie rozklejam z byle powodu .. jakas glupa i wrashliwa jestem za bardzo..oki....jestes wrazliwa osobka :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:56 am
Lethiel opcy ninja tajniaczy sie.......... ninja *podchodzi do niego* mogu ci sie na glowe wdrapac ?? *mroog mroog* no ba........ oczywiscie ze tak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a wogole witam wszystkich , z ktorymi sie nie przywitalam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...na pewno nikt nie chce kupic lunar cloak? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:57 am
Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii bo teraz wiekszosc ma serce z kamienia buuu.. nie pasooje tu xp .. ja sie rozklejam z byle powodu .. jakas glupa i wrashliwa jestem za bardzo..oki....jestes wrazliwa osobka :> nie dam sobie rady w zyciu !!! gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei opcy ninja tajniaczy sie.......... ...to sie mowi "tajniaczy dupe" ...Ave wszyscy! ;x *pokazuje na niego palcem* ty........ty...ty.....WON! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...na pewno nikt nie chce kupic lunar cloak? stare Nie-e xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam 3nodding
czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj ...^^ Hejka Chii... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:58 am
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii bo teraz wiekszosc ma serce z kamienia buuu.. nie pasooje tu xp .. ja sie rozklejam z byle powodu .. jakas glupa i wrashliwa jestem za bardzo..oki....jestes wrazliwa osobka :> nie dam sobie rady w zyciu !!! gonk xd xd xd spotkaj sie ze mna kilka razy to bedziesz miec serce z kamienia... 0 jakichkolwiek uczuc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...na pewno nikt nie chce kupic lunar cloak? stare Nie-e xd ...szkoda stare ...Aki... WON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy ninja tajniaczy sie.......... ninja *podchodzi do niego* mogu ci sie na glowe wdrapac ?? *mroog mroog* no ba........ oczywiscie ze tak! whee whee whee 4laugh *wdrapooje sie po ramieniu na glowe* *usadawia sie* 4laugh jejq !! jak ja lubiu to miejsce !!!! 4laugh z tąd wszystkich widać 3nodding whee *rozgląda sie po gildi* *schyl* *przytuuuuul opcoosia* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam 3nodding czy ktos moze mi powiedziec czy jak mojemu bratu zaczal dysk twardy piszczec to mozna z nim cos jeszcze zrobic czy na zlom xp Hmmm.... piszczenie to sygnał dawany przez BIOS. Poszukaj w necie jakie to sygnały i co oznaczają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|