|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:48 am
PointZer0 Dobra . listy z kwietnia siedzą w cenie 12k na markecie i zawyżają ceny whee Witam wszystkich *przytul* widzish .. moowilam whee tak tak.. znam sie na rzeczy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:49 am
Falcone dobra ja ide zegnajcie ............. bye bye pay pay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:49 am
Falcone dobra ja ide zegnajcie ............. bye bye papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:50 am
Lethiel PointZer0 Dobra . listy z kwietnia siedzą w cenie 12k na markecie i zawyżają ceny whee Witam wszystkich *przytul* widzish .. moowilam whee tak tak.. znam sie na rzeczy xd xd xd ? Nie przypominam sobie , ja wsadzam je coby potem zebrac lepszy plon twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii Baliaur *zwija sie w klebek zamyka oczy stwaia obok siebie tabliczke z napisem: " nie ma nic"* *nuci sobie* nie ma juz nic....jestesmy wolni ....nananaaa śpiewali nam to na koniec liceum.. sad .. a ja jako jedna z niewielu.. jak zwykle .. sie poplakalam.. nie chcialam.. ale jestem jakas dziwna xp xd xp wstyd mi strashnie bylo.. ale ..ech.. nio cio poradze.. crying crying crying tez bym chyba sie rozryczala....bo tak naprawde nie chce konczyc liceum ...........przeraza mnie wizja przyszlosci gonk nio wlasnie.. po za tym.. sam fakt ze jush nigdy nie bedzie tych bitw na przerwach.. przytuli na przywitanie ;( .. i tej calej atmosferki crying tylko mi gloopio bylo bo prawie nikt nie plakal O_o .. a ja za nic sie opanowac nie moglam sad bo teraz wiekszosc ma serce z kamienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra ja ide zegnajcie ............. bye bye papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:51 am
PointZer0 Dobra . listy z kwietnia siedzą w cenie 12k na markecie i zawyżają ceny whee Witam wszystkich teraz listy beda powoli taniec, bo popyt na nie sie coraz bardziej zmniejsza. ich srednia cena bedzie za pare dni wynosic 6-6,5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra ja ide zegnajcie ............. bye bye Narka ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja tajniaczy sie..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ozzwald mnie tez to przytlacza... i do tego teraz jestem bez szkoly i bez pracy... To moze Studia ... wink przedemna bariera... matura... wszystko od niej zalezy czy bede przez pol roku sie lenil czy tylko do pazdziernika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:52 am
Akiko Tamashii bo teraz wiekszosc ma serce z kamienia buuu.. nie pasooje tu xp .. ja sie rozklejam z byle powodu .. jakas glupa i wrashliwa jestem za bardzo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:52 am
sweet_chii PointZer0 Dobra . listy z kwietnia siedzą w cenie 12k na markecie i zawyżają ceny whee Witam wszystkich teraz listy beda powoli taniec, bo popyt na nie sie coraz bardziej zmniejsza. ich srednia cena bedzie za pare dni wynosic 6-6,5k Taa , by potem znów drożeć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:53 am
PointZer0 sweet_chii PointZer0 Dobra . listy z kwietnia siedzą w cenie 12k na markecie i zawyżają ceny whee Witam wszystkich teraz listy beda powoli taniec, bo popyt na nie sie coraz bardziej zmniejsza. ich srednia cena bedzie za pare dni wynosic 6-6,5k Taa , by potem znów drożeć. wedlug moich obliczen najwczesniej zdrozeja za miesiac, mozliwe, ze za 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:54 am
Ozzwald Kiart Ozzwald mnie tez to przytlacza... i do tego teraz jestem bez szkoly i bez pracy... To moze Studia ... wink przedemna bariera... matura... wszystko od niej zalezy czy bede przez pol roku sie lenil czy tylko do pazdziernika... To trzeba sie postarac i jak najlepiej ja zaliczyc ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:54 am
opcy ninja tajniaczy sie.......... ninja *podchodzi do niego* mogu ci sie na glowe wdrapac ?? *mroog mroog*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|