|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:32 am
Ozzwald Miho_14 hej wsytkim 3nodding bylam na spacerku i deko zmarzlam, przydaloby sie cos/ktos na rozgrzanie xp xp xd czesc... xd whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:32 am
Baliaur polamaly sie... i moj humor tez... hm... zaraz cos poradzimy wink *wybioega z gildi* *wraca z klejem* biggrin xd *kleju kleju* 4laugh .... i jush 3nodding whee a na poprawe hoomorq masz *przytuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee *wrecza jej mieciootka rooshową poduche* whee wink 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:33 am
Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur polamaly sie... i moj humor tez... hm... zaraz cos poradzimy wink *wybioega z gildi* *wraca z klejem* biggrin xd *kleju kleju* 4laugh .... i jush 3nodding whee a na poprawe hoomorq masz *przytuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee *wrecza jej mieciootka rooshową poduche* whee wink 3nodding blaugh *kladzie poduche pod glowe usypia powolu szlochajac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone o nie ............ dostalismy ................ mejdej mejdej ......S.O.S.......... mamy rannych xd surprised komu usta-usta ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:34 am
Ozzwald Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku... *gada przez sen* a po cholere ma cie policja nawiedzac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:34 am
Akiko Tamashii *rozrywa poduche swoimi pazrurami* nyaaa!!! Aki My hero .............. heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:35 am
Baliaur Ozzwald Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku... *gada przez sen* a po cholere ma cie policja nawiedzac??? masz racje... policja w domu kiedy ejstes w samych boxerkach to niezbyt mile... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:35 am
Baliaur *zwija sie w klebek zamyka oczy stwaia obok siebie tabliczke z napisem: " nie ma nic"* *nuci sobie* nie ma juz nic....jestesmy wolni ....nananaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:36 am
za niedłoogo wrooce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:36 am
Baliaur Lethiel Baliaur polamaly sie... i moj humor tez... hm... zaraz cos poradzimy wink *wybioega z gildi* *wraca z klejem* biggrin xd *kleju kleju* 4laugh .... i jush 3nodding whee a na poprawe hoomorq masz *przytuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee *wrecza jej mieciootka rooshową poduche* whee wink 3nodding blaugh *kladzie poduche pod glowe usypia powolu szlochajac* O.o ... *przytuuuuuul* ale.. cio sie stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:37 am
Ozzwald Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku... taa...szczegolnie w jakiejs krepujacej pozie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku... *gada przez sen* a po cholere ma cie policja nawiedzac??? Bo mnie nie lubia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Papatki musiem uciekac... [buziaki dla Ozza, opcego, Falcona] papa sis i nie martw sie... paa //Kropka Sen nie dlamnie... boje sie ze mnie policja moze najsc w domu, a ja nie chce wtedy byc w lozku... ozzy moze ty lepeij jednak idz sie połoz zeby jutro byc wypoczetym wink .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|