|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:27 am
kropka Miho_14 hej wsytkim 3nodding bylam na spacerku i deko zmarzlam, przydaloby sie cos/ktos na rozgrzanie xp xp xd z kad wyscie sie wszyscy wzięli? ja tu polowy nie znam!!! sweatdrop lethiel: nie pytaj skarbie biggrin zdarza sie... nie mi... ale sie zdarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:27 am
Akiko Tamashii kropka Falcone Akiko Tamashii *obserwuje gaiowiczow zza kanapy* nyuuu... *chowa sie z nia za kanapa* to przed czym sie chowamy ......... pewnie przed Obcym ktory siedzi na Opcym xd *czolga sie w ich strone* surprised >o nie nakryli mnie... rzuca sie na nich i wali poduchą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:28 am
Baliaur Julka [szpera przy pilocie od Picachu] s**t jak sie go uruchamialo... *rzuca sie na pika zaslaniajac go soba by Julka nie mogla go od[palic* hej pamietam juz kiedys atakowały nas POKEMONY ....... wiem ............. mam jeszcze starego Bladea ktorym je niszczył Kage ....... buahahaha ................ zniszczyc wszytkie pokemony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel *patrzy na ludzi porozkladanych na podlodze* eme.. ?? O.o .. cio wy wyprawiacie ?!! xd *kladzie sie na srodku zwinieta w klebek* lezymy a co?? sweetowo wygladash xd to mi nikt sksydelek chyba dzis nie naprawi sad redface 4laugh dziekooje whee 4laugh whee *patrzy na skrzydelka* a cio sie stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka, niektorzy tylko namy zmienili ja az dwa razy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:29 am
Ozzwald zdarza sie... nie mi... ale sie zdarza pewnie ze nie tobie, ty tu jestes dzien i noc, 25 godzin na dobe, znasz wszystkich i wszystko... i chyba nigdy nie śpisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur Lethiel *patrzy na ludzi porozkladanych na podlodze* eme.. ?? O.o .. cio wy wyprawiacie ?!! xd *kladzie sie na srodku zwinieta w klebek* lezymy a co?? sweetowo wygladash xd to mi nikt sksydelek chyba dzis nie naprawi sad redface 4laugh dziekooje whee 4laugh whee *patrzy na skrzydelka* a cio sie stalo ?? sad polamaly sie... i moj humor tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Baliaur Julka [szpera przy pilocie od Picachu] s**t jak sie go uruchamialo... *rzuca sie na pika zaslaniajac go soba by Julka nie mogla go od[palic* hej pamietam juz kiedys atakowały nas POKEMONY ....... wiem ............. mam jeszcze starego Bladea ktorym je niszczył Kage ....... buahahaha ................ zniszczyc wszytkie pokemony O.o .. pamietam !! xd .. pomagalam mu wtedy wink xd faajnie bylo .. szkoda ze te czasy nie wrooca crying to dopiero byla bitwa na smierć i zycie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:30 am
kropka Akiko Tamashii kropka Falcone Akiko Tamashii *obserwuje gaiowiczow zza kanapy* nyuuu... *chowa sie z nia za kanapa* to przed czym sie chowamy ......... pewnie przed Obcym ktory siedzi na Opcym xd *czolga sie w ich strone* surprised >o nie nakryli mnie... rzuca sie na nich i wali poduchą *rozrywa poduche swoimi pazrurami* nyaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:30 am
Julka kropka, niektorzy tylko namy zmienili ja az dwa razy biggrin aa spoko, pocieszylas mni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:31 am
Papatki musiem uciekac...
[buziaki dla Ozza, opcego, Falcona]
papa sis i nie martw sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Akiko Tamashii kropka Falcone Akiko Tamashii *obserwuje gaiowiczow zza kanapy* nyuuu... *chowa sie z nia za kanapa* to przed czym sie chowamy ......... pewnie przed Obcym ktory siedzi na Opcym xd *czolga sie w ich strone* surprised >o nie nakryli mnie... rzuca sie na nich i wali poduchą o nie ............ dostalismy ................ mejdej mejdej ......S.O.S.......... mamy rannych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:32 am
*zwija sie w klebek zamyka oczy stwaia obok siebie tabliczke z napisem: "nie ma nic"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|