|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:13 am
esh faceci *dalej siedzi nieruchomo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Julka opcy, a kto by ie bal twoich widełek biggrin [hihra sie...] baaardzo smieszne...... *dzga ja widlami* wink xd Auć... i tak nic nie bolało biggrin [hihra sie dalej i ucieka smile ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone oj uwierz miesci po łzokiem ............. wiem z doswiadczenia xd ta , łaskotanie .... b5rrrrrrr , ale kuzu tam full było crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:14 am
Kitty ShadowCat jestem... taka jakaś... samotna... crying crying *kładzie się na podłodze i zasłania skshydełkami* crying tak mi smootno sad wstawaj bedziemy ganiac opcego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jestem... taka jakaś... samotna... crying crying *kładzie się na podłodze i zasłania skshydełkami* crying tak mi smootno sad i na dodatek jest mi zimno crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat jestem... taka jakaś... samotna... crying crying *kładzie się na podłodze i zasłania skshydełkami* crying tak mi smootno sad wstawaj bedziemy ganiac opcego biggrin sad *patrzy na Julke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no to cos na klacie (czyli nowy item z listow w opisie ma ze to jakas rasa pasozytow ktora zawłada ludzkimi ciałami xd ) zabic to zabic to scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:15 am
Julka opcy Julka opcy, a kto by ie bal twoich widełek biggrin [hihra sie...] baaardzo smieszne...... *dzga ja widlami* wink xd Auć... i tak nic nie bolało biggrin [hihra sie dalej i ucieka smile ] *nie chce mu sie ganiac bo jest bucem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy invajty poszly......... (przynajmniej powinny pojsc) Buuuu... ja jeszcze nic nie dostałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat jestem... taka jakaś... samotna... crying crying *kładzie się na podłodze i zasłania skshydełkami* crying tak mi smootno sad wstawaj bedziemy ganiac opcego biggrin nie chce mi się biegać... nogi mnie bolą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:16 am
opcy Julka opcy Julka opcy, a kto by ie bal twoich widełek biggrin [hihra sie...] baaardzo smieszne...... *dzga ja widlami* wink xd Auć... i tak nic nie bolało biggrin [hihra sie dalej i ucieka smile ] *nie chce mu sie ganiac bo jest bucem* wiesz co, jedyny buc jakiego znam to Chris...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:17 am
*obserwuje gaiowiczow zza kanapy* nyuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:17 am
Ita Lockheart Falcone oj uwierz miesci po łzokiem ............. wiem z doswiadczenia xd ta , łaskotanie .... b5rrrrrrr , ale kuzu tam full było crying to trzeba sprzatc pod łozkiem czasem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|