|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:07 am
Akiko Tamashii Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop O.o tiuuuu *kladzie sie za kanapa * czesc Yuki xd co tam robisz? a tak sobie ... hm ... leze i pogrązam sie w smutku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Falcone Akiko Tamashii Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee wygladasz tak ...sexi wink xd dzieki mrau............. nie zaraz .......... tak koty robią ........... a jakie dziwieki szopy wydaja sweatdrop xd question hmm... w sumie to nie wiem... sweatdrop *sniff sniff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy Baliaur *siada po turecku na srodku pokoju wbija wzrok w podloge* wezcie mnie ktos czyms trzasnij... *zbliza sie z widlami w dloniach* twisted *siedzi dalej bezruchu* nie no niemoge...... gonk za bardzo wychowany jestem...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:08 am
opcy Baliaur opcy Baliaur *siada po turecku na srodku pokoju wbija wzrok w podloge* wezcie mnie ktos czyms trzasnij... *zbliza sie z widlami w dloniach* twisted *siedzi dalej bezruchu* nie no niemoge...... gonk za bardzo wychowany jestem...... xp question papathus Ozz shmacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:08 am
opcy, a kto by ie bal twoich widełek biggrin
[hihra sie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:09 am
invajty poszly......... (przynajmniej powinny pojsc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yyyyy........ Okej sweatdrop opcy uwazaj masz na sobie pasozyta gonk .................. szybko Ozzy przywał mu z pały (pasozytowi nie opcemu xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop O.o tiuuuu *kladzie sie za kanapa * czesc Yuki xd co tam robisz? a tak sobie ... hm ... leze i pogrązam sie w smutku sweatdrop faaaajnie i takie fascynujace 3nodding .....a jak ty sie tam miescisz? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy, a kto by ie bal twoich widełek biggrin [hihra sie...] baaardzo smieszne...... *dzga ja widlami* wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:10 am
jestem... taka jakaś... samotna... crying crying *kładzie się na podłodze i zasłania skshydełkami* crying tak mi smootno sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:11 am
Falcone yyyyy........ Okej sweatdrop opcy uwazaj masz na sobie pasozyta gonk .................. szybko Ozzy przywał mu z pały (pasozytowi nie opcemu xd ) gdzie? jak? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii faaaajnie i takie fascynujace 3nodding .....a jak ty sie tam miescisz? surprised jestem juz tak wychudzona ze wszyedzie sie zmieszcze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop O.o tiuuuu *kladzie sie za kanapa * czesc Yuki xd co tam robisz? a tak sobie ... hm ... leze i pogrązam sie w smutku sweatdrop faaaajnie i takie fascynujace 3nodding .....a jak ty sie tam miescisz? surprised oj uwierz miesci po łzokiem ............. wiem z doswiadczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|