|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:00 am
to jak ktos chce to mejle na PM.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:01 am
*siada po turecku na srodku pokoju wbija wzrok w podloge* wezcie mnie ktos czyms trzasnij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:02 am
fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:03 am
opcy to jak ktos chce to mejle na PM....... ale co to jest to co mash go 49?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: SOAD- Angels deserve to die
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *siada po turecku na srodku pokoju wbija wzrok w podloge* wezcie mnie ktos czyms trzasnij... *zbliza sie z widlami w dloniach* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop hm... *kladzie sie obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:04 am
Kitty ShadowCat opcy to jak ktos chce to mejle na PM....... ale co to jest to co mash go 49? zaproszenia do GMaila..... to tkie konto pocztowe.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee wygladasz tak ...sexi wink xd dzieki mrau............. nie zaraz .......... tak koty robią ........... a jakie dziwieki szopy wydaja sweatdrop xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop hm... *kladzie sie obok* surprised o ... helo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:05 am
opcy Baliaur *siada po turecku na srodku pokoju wbija wzrok w podloge* wezcie mnie ktos czyms trzasnij... *zbliza sie z widlami w dloniach* twisted *siedzi dalej bezruchu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Akiko Tamashii Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee wygladasz tak ...sexi wink xd dzieki mrau............. nie zaraz .......... tak koty robią ........... a jakie dziwieki szopy wydaja sweatdrop xd question hmm... w sumie to nie wiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Akiko Tamashii Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee wygladasz tak ...sexi wink xd dzieki mrau............. nie zaraz .......... tak koty robią ........... a jakie dziwieki szopy wydaja sweatdrop xd question uhhh ahhh.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:06 am
Ita Lockheart fajnie , jestemnm niewidoczna * kładzie sie pod kanapą* sweatdrop O.o tiuuuu *kladzie sie za kanapa * czesc Yuki xd co tam robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|