|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:54 am
opcy to chyba ci mojego maila mushe podac zebys mogl invite potw?? co nie??
mam pomysla skrzydelka bedem nosic opuszczone jak nie mam humoru a normalnie jak mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Baliaur opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd opcus wlasnie ameryke odkryl xd xd xd Bali loknij na siga Ja- Yoseia, ten rys. na samym dole: poszukiwany Ruffy [czyt. Rafi i sie polewaj biggrin ] ...przepraszam, ale o co znowu chodzi? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam .............. powrociłęm buahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:55 am
Baliaur opcy Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania [krzyczy ja kce ] ja ciem też! a co to w ogóle jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:55 am
Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:56 am
Kitty ShadowCat Baliaur opcy Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania [krzyczy ja kce ] ja ciem też! a co to w ogóle jest? ...a ja nie kciem... ...bo moj brat jak cos to mi wysle invite...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:56 am
Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha mrau sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:58 am
Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Baliaur opcy Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania [krzyczy ja kce ] ja ciem też! a co to w ogóle jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha Siemka smile potwierdzisz trade`a ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee no tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:59 am
...dobra - ja spadam ...trzymajta sie ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:00 am
Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee bardzo slicznie redface [Wodzu, wodzu i tylko wodzu w mojej głowie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Baliaur Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha eek hey co za zmiana wiem sweatdrop ............. ale tak ładnie chyba wygladam co nie whee wygladasz tak ...sexi wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Falcone witam .............. powrociłęm buahahaha Siemka smile potwierdzisz trade`a ?? ale potwierdzałem 20 minut temu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|