|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:48 am
Julka Ozz !! nie bierz ich, one ci mozg wypiora, a ja cie wole takiego jak teraz jestes... redface no nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozz !! nie bierz ich, one ci mozg wypiora, a ja cie wole takiego jak teraz jestes... redface now łąsnie! wolimy cie z mniej wypranym mozgiem wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Bizzy_G *tymczasem przychodzi zaszpanowac nowym fryzem xd xd * siemka gaba tu są brzydkie rysunki biggrin biggrin biggrin wygladasz teraz o wiele lepiej ^^ juz je zauwazylam biggrin biggrin biggrin nie ma co... xp ma ktos moze dla mnie ciastka?! jakis bezczelny zlodziej wszystkie mi je zazarl!! no co za cham!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii M-Teen [ Kaku ] protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- <.< >.> xd chcesz jego foty?? mam jego fotke ninja iii tam XD * chowa swoja cyfrowke do kieszeni xd * zawsze sie przydaje paparazzi cholera, juz wiem kto mi robi te foty pod prysznicem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:49 am
Ita Lockheart bosh ... ile tu nowych ludzi , za długo mnie niebyło na naszej gai sweatdrop kto? ja? ja juz chyba nowy nie jestem...... zreszta ja nie wiem.......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:50 am
Ozz ja mam joz lekarzy/lekow i badan dosyc... wez to wez tamto... "a to tylko tak profilaktycznie".. zeby mnie szlag trafil od tych lekow i badan.. wole zdechnac na raka niz co pare miesiecy robic marker nowotworowy gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd opcus wlasnie ameryke odkryl xd xd xd Bali loknij na siga Ja- Yoseia, ten rys. na samym dole: poszukiwany Ruffy [czyt. Rafi i sie polewaj biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart bosh ... ile tu nowych ludzi , za długo mnie niebyło na naszej gai sweatdrop kto? ja? ja juz chyba nowy nie jestem...... zreszta ja nie wiem.......... sweatdrop nie ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:51 am
opcy Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania [krzyczy ja kce ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:51 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii iii tam XD * chowa swoja cyfrowke do kieszeni xd * zawsze sie przydaje paparazzi cholera, juz wiem kto mi robi te foty pod prysznicem xd xd ups....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:52 am
Baliaur opcy Ja- Yosei opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie? nom........ 3nodding jak ktos chce invite'a to krzyczec bo mam 49 do rozdania [krzyczy ja kce ] Ja tesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:52 am
opcy Ita Lockheart bosh ... ile tu nowych ludzi , za długo mnie niebyło na naszej gai sweatdrop kto? ja? ja juz chyba nowy nie jestem...... zreszta ja nie wiem.......... sweatdrop zgdonie twoja teoria 1000 postow jestes stary blaugh a nie nowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:53 am
Ozzwald zgdonie twoja teoria 1000 postow jestes stary blaugh a nie nowy... to ja jestem stara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:54 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii M-Teen [ Kaku ] protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- <.< >.> xd chcesz jego foty?? mam jego fotke ninja iii tam XD * chowa swoja cyfrowke do kieszeni xd * zawsze sie przydaje paparazzi cholera, juz wiem kto mi robi te foty pod prysznicem xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|