|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:44 am
Baliaur Ozzwald Julka Ozzwald [ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...  Ozzwald, ty swintuchu, tu sa dzieci... tzn nie pelnoletni !! niech sie ucza... o czas na pigulki bo sie odwazny robie... to ten psycholog.pata ci cos przepisal?? surprised nie.. ja to na stres biore i na moje glupie(niebezpieczne) zachowania z nim zwiazane.. ale nie powiem co bo sie wstydam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*tymczasem przychodzi zaszpanowac nowym fryzem xd xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:45 am
Ozzwald nie.. ja to na stres biore i na moje glupie(niebezpieczne) zachowania z nim zwiazane.. ale nie powiem co bo sie wstydam... ja bym tabletki chowala... hey Ita (@Julka o zesh]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen [ Kaku ] hm..jesli moge cos powiedziec; MegaROTFL blaugh domokun mrgreen protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- <.< >.> xd chcesz jego foty?? mam jego fotke ninja iii tam XD *chowa swoja cyfrowke do kieszeni xd * zawsze sie przydaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bosh ... ile tu nowych ludzi , za długo mnie niebyło na naszej gai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz !! nie bierz ich, one ci mozg wypiora, a ja cie wole takiego jak teraz jestes...
redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:46 am
Bizzy_G *tymczasem przychodzi zaszpanowac nowym fryzem xd xd * siemka gaba tu są brzydkie rysunki biggrin biggrin biggrin wygladasz teraz o wiele lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:47 am
opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd ...ano ...ma pojemnosc 2GB zdaje sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:47 am
opcy wiecie ze konto na Gmailu mozna uzywac jak dysk???????? xd opcus wlasnie ameryke odkryl xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:48 am
Julka Ozzwald [ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...  Ozzwald, ty swintuchu, tu sa dzieci... tzn nie pelnoletni !! nio właśnie *nie patshy* *chowa się za Julką* ninja *nie patshy* hej Ita whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|