|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:27 am
Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:32 am
M-Teen [ Kaku ] hm..jesli moge cos powiedziec; MegaROTFL blaugh domokun mrgreen protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- hehe..zaraz zrobie kontest "vote for your favourite part of eMka's body" blaugh diud blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:36 am
Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd  przeciez pisałam ze sie szykuje do wyjazdu -_-! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen [ Kaku ] hm..jesli moge cos powiedziec; MegaROTFL blaugh domokun mrgreen protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- <.< >.> xd chcesz jego foty??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:38 am
Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd  eek *zatyka oczka i nie patshy....* a fee *nu nu Ozz* sweatdrop *nie patshy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:38 am
Julka Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd  przeciez pisałam ze sie szykuje do wyjazdu -_-! sweatdrop wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:40 am
[ Kaku ] Julka Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd  przeciez pisałam ze sie szykuje do wyjazdu -_-! sweatdrop wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. Racja... no wiec jakies 20.min temu poszla sie pakowac !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Baliaur Julka Macie pozdrowionka od Kariny, szykuje sie do wyjazdu biggrin ?? zapytaj ja co w weekend robi xd  eek *zatyka oczka i nie patshy....* a fee *nu nu Ozz* sweatdrop *nie patshy* bosh... wiesh a ty sie z probowki wzielas... sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:41 am
Ozzwald [ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...  Ozzwald, ty swintuchu, tu sa dzieci... tzn nie pelnoletni !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:42 am
Julka Ozzwald [ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...  Ozzwald, ty swintuchu, tu sa dzieci... tzn nie pelnoletni !! niech sie ucza... o czas na pigulki bo sie odwazny robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen [ Kaku ] hm..jesli moge cos powiedziec; MegaROTFL blaugh domokun mrgreen protestuje, gdzie w ankiecie jest kaku!? domokun hehe diud biggrin biggrin biggrin biggrin ah... jeszcze tyle kasy do złotego laura -.- <.< >.> xd chcesz jego foty?? mam jego fotke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Ozzwald [ Kaku ] wiesz.. "szykowac sie do wyjazdu" mozna rozumiec na rozne sposoby. no wlasnie moze ona jedzie gdzies gdzie nikogo nie ludzi... no to przed wyjazdem...  Ozzwald, ty swintuchu, tu sa dzieci... tzn nie pelnoletni !! niech sie ucza... o czas na pigulki bo sie odwazny robie... to ten psycholog.pata ci cos przepisal?? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|