|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:10 am
co do tego konqrsu.....: Lava ruleeeeeeeezzzzzz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:10 am
Night Lady zagłosowałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:12 am
kto wpadlna pomysle tego konkursu??????????? *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:13 am
czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:14 am
Akiko Tamashii czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi nic nowego.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:14 am
opcy kto wpadlna pomysle tego konkursu??????????? *ROTFL* widziałeś te fotki??..... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:15 am
Akiko Tamashii czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi tez tak czasem mam ... gaia ma bugi stare współczuje * na jej dłoni pojawia sie próbowka z czrewonym płynem* świeża krew biggrin *podaje Akiko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:16 am
Akiko Tamashii czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi od niedawna nie ma tego magicznego przycisku. "If you cant find.." prawdopodobnnie mialas pink linka..prawdopodobnie w miejscu, gdzie nie bylo linka. takie rzeczy zdarzaja sie coraz czesciej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:17 am
Julka Christoff_Gangrell Julka Ehhh... moi Komandosi zaraz znikna... Papa Wodzu i Chris !! tylko zadzwoncie !! Chyba kpisz.... Nie kpie z przyjaci�ł... a ja kpie ze wszystkich po rowno! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Akiko Tamashii czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi nic nowego....... *szarpie go za bluze* ale ja chce prezecik! czemu Gaia sie na mnie uwziela! 3 raz mam ta glupia minke a tu nic! gonk ja chce prezen! chce! chce! chce! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:18 am
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii czemu jak mialam " eek ! " nic mi sie nie pojawilo? nawet nie mialam przycisku "If you can't find your event, click here!" gonk buuuu~ Gaia ma bugi nic nowego....... *szarpie go za bluze* ale ja chce prezecik! czemu Gaia sie na mnie uwziela! 3 raz mam ta glupia minke a tu nic! gonk ja chce prezen! chce! chce! chce! >_< eek no co by tu duzo mowic......... NIE DOSTANIESZ!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|