|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:02 am
Julka opcy Julka opcy znowu jestem........ oderwano mnie od kompa...... sweatdrop Witaj !! a wlasnie mialam ci powiedziec ze masz sweeeetowego siga biggrin thx! Goth narysowal! 3nodding za ile kasiory ? za friko dostalem! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Julka Ozzwald sweet_chii ty to nie badz taki pewny siebie zaraz xd jak moge byc pewny siebie jak jestem niesmiala osoba... [hihra sie po ciuchu sprzatajac z Chrisem biggrin ] Brechta sie niewaidomo z czego... Ozz niby nieśmiały biggrin [znow sie hihra...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:04 am
Julka Wodzu Julka Ozzwald sweet_chii ty to nie badz taki pewny siebie zaraz xd jak moge byc pewny siebie jak jestem niesmiala osoba... [hihra sie po ciuchu sprzatajac z Chrisem biggrin ] Brechta sie niewaidomo z czego... Ozz niby nieśmiały biggrin [znow sie hihra...] [odprawia modlu do imperatora]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:05 am
Julka Wodzu Julka Ozzwald sweet_chii ty to nie badz taki pewny siebie zaraz xd jak moge byc pewny siebie jak jestem niesmiala osoba... [hihra sie po ciuchu sprzatajac z Chrisem biggrin ] Brechta sie niewaidomo z czego... Ozz niby nieśmiały biggrin [znow sie hihra...] ej no skoro od niedawna i ja podobno niesmiala jestem xd naplawis mi sksydelka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:06 am
Wodzu Julka Wodzu Julka Ozzwald sweet_chii ty to nie badz taki pewny siebie zaraz xd jak moge byc pewny siebie jak jestem niesmiala osoba... [hihra sie po ciuchu sprzatajac z Chrisem biggrin ] Brechta sie niewaidomo z czego... Ozz niby nieśmiały biggrin [znow sie hihra...] [odprawia modlu do imperatora] do tego z mortal kombat? xd (pierwsze skojarzenie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:07 am
Baliaur ej no skoro od niedawna i ja podobno niesmiala jestem xd naplawis mi sksydelka?? ja? nie.. wstydze sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehhh...
moi Komandosi zaraz znikna...
Papa Wodzu i Chris !!
tylko zadzwoncie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:08 am
Ozzwald Baliaur ej no skoro od niedawna i ja podobno niesmiala jestem xd naplawis mi sksydelka?? ja? nie.. wstydze sie...
Julka chocno tu ty medykumajsterze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:09 am
Baliaur ej no skoro od niedawna i ja podobno niesmiala jestem xd naplawis mi sksydelka?? domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[kleka i szepcze cos pod nosem. Poi chwili znika z okrzykiem na ustach]: In to the battle storm!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ehhh... moi Komandosi zaraz znikna... Papa Wodzu i Chris !! tylko zadzwoncie !! Chyba kpisz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|