|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:36 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach... eek *sprawdza czy jeszcze ma na sobie wszystkie ciuchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:38 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach... eek *sprawdza czy jeszcze ma na sobie wszystkie ciuchy* heh *rzuca paralizator do Chii* mash tak jakby co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:39 am
Ntsumi_Aya BeeWolf no tak ta a Aya ... aby nie było ... Nom sniła mi sie ta scena po nocach. eek aa tam xd piękna była xd xd xd wog�le anime było piękne... chciałabym przeczytać mangę xd xd a bee - jesteś iXem xd Prawde mowiac anime było beznadziejne. jedyne co dało sie ogladać to Wspomniania. jakos jeszcze uszły, teraz sobie ogladałem OVA ... tragedia :0 .. ANo ale fajnia kreska, łądna kolorystyka, muzyka sednia a panienki ... hehe biggrin jak czeba długie nogi wielkie biusty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:40 am
zimno sad *otula sie kocem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:41 am
Bali pozycz mi 3,2k pilne na gg podam ci szczegoly !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:41 am
Baliaur sweet_chii Ozzwald sweet_chii eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach... eek *sprawdza czy jeszcze ma na sobie wszystkie ciuchy* heh *rzuca paralizator do Chii* mash tak jakby co blaugh dziekuje whee , ale nie sadze, zebym sie uciekala do takich metod... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:42 am
i spiewamy!!: HABA HABA ZOOT ZOOT!! HEBA HUBA ZAAT ZAAT!! A NAM NAM...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Baliaur sweet_chii Ozzwald sweet_chii eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach... eek *sprawdza czy jeszcze ma na sobie wszystkie ciuchy* heh *rzuca paralizator do Chii* mash tak jakby co blaugh dziekuje whee , ale nie sadze, zebym sie uciekala do takich metod... xd no ja mysle... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Prawde mowiac anime było beznadziejne. jedyne co dało sie ogladać to Wspomniania. jakos jeszcze uszły, teraz sobie ogladałem OVA ... tragedia :0 .. ANo ale fajnia kreska, łądna kolorystyka, muzyka sednia a panienki ... hehe biggrin jak czeba długie nogi wielkie biusty biggrin taaa biggrin najlepsze były wspomnienia old - mana xd (jak to powiada soichiro)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:44 am
Julka Bali pozycz mi 3,2k pilne na gg podam ci szczegoly !! nie mom gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:44 am
Ntsumi_Aya taaa biggrin najlepsze były wspomnienia old - mana xd (jak to powiada soichiro) Tia... whee Odrazu jakw temacie anime jestesmy ma ktoś z was Hakkaenden ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:45 am
kto ma pozyczyc 3k na 2 tyg !!
[Ozz ty niee dawaj mi juz kasy, za bardzo mnie rozpieszczasz... razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:46 am
Ozzwald sweet_chii dziekuje whee , ale nie sadze, zebym sie uciekala do takich metod... xd no ja mysle... wink ale ja czasami chcialabym miec przy sobie paralizator albo cos ostego... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:46 am
Julka kto ma pozyczyc 3k na 2 tyg !! [Ozz ty niee dawaj mi juz kasy, za bardzo mnie rozpieszczasz... razz ] chwilowo mam tylko 196g..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|