|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:25 am
jednak nie ide blaugh (przynajmniej kto mnie zauważył sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:26 am
BeeWolf Christoff_Gangrell BeeWolf Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue Yeaaaaaaaah super.... ] No nie biggrin whee xp ... juz widze jak ci sie oczy swieca No ba blaugh tylko ja bym wolał panny z Grean Grean 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Ozzwald Julka [z nieba spada mała drobinka, upada na ziemię i zmienie się w Julkę] Nareście kości można wyprostować biggrin Witajcie !! czesc... Coś taki nie w humorku... [rzut na szyje i buziak w polik] uśmiechnij się !! wybacz... jestem na srodkach uspakajajacych... 0 reakcji z mojej strony... A co sie stało ?? [zdenerwowanie...] Widział ktoś moich dwóch kochanych KOMANDOSÓW [Wodza i Vykka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii alez prosze whee , jak ja lubie uszczesliwiac ludzi blaugh ja tez cche byc uszczesliwiony... taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:28 am
Ntsumi_Aya jednak nie ide blaugh (przynajmniej kto mnie zauważył sweatdrop xd No ba... Z GG... hmmmm FUTABA RULES
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell BeeWolf Christoff_Gangrell BeeWolf Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue Yeaaaaaaaah super.... ] No nie biggrin whee xp ... juz widze jak ci sie oczy swieca No ba blaugh tylko ja bym wolał panny z Grean Grean 3nodding whee lepshe są z Tenjou tenge xd blaugh (oglądałeś? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stare ... ninja *chla dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:29 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii alez prosze whee , jak ja lubie uszczesliwiac ludzi blaugh ja tez cche byc uszczesliwiony... taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:30 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell BeeWolf Christoff_Gangrell BeeWolf Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue Yeaaaaaaaah super.... ] No nie biggrin whee xp ... juz widze jak ci sie oczy swieca No ba blaugh tylko ja bym wolał panny z Grean Grean 3nodding whee lepshe są z Tenjou tenge xd blaugh (oglądałeś? ) whee 3nodding Taaaaaaaaaaaaaaaaak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sis moze da sie cos z nimi zrobic...
Sweeetowo w nich wygladasz...
poszperam w mojej ksiedze jak chcesz, na pewno da sie je naprawic biggrin
Wodzu !! Vykk !! where are you !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii alez prosze whee , jak ja lubie uszczesliwiac ludzi blaugh ja tez cche byc uszczesliwiony... taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop eek redface kyaaaa.. ! hentai!!! gonk wiem ze jestem bardzo bezposredni... i do tego bardzo szybki w dzialaniach...
szybki lopez?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|