|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:16 am
Ozzwald sweet_chii alez prosze whee , jak ja lubie uszczesliwiac ludzi blaugh ja tez cche byc uszczesliwiony... taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:16 am
ehh spadam... widze, że i tak nikt mnie nie widzi xp *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:18 am
Ntsumi_Aya ehh spadam... widze, że i tak nikt mnie nie widzi xp *znika* aaa... nie znikaj... ja cie widze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:18 am
Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:19 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii alez prosze whee , jak ja lubie uszczesliwiac ludzi blaugh ja tez cche byc uszczesliwiony... taaak? surprised hi hi xd , a co chcesz? whee eee... ciebie... redface sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:20 am
[z nieba spada mała drobinka, upada na ziemię i zmienie się w Julkę]
Nareście kości można wyprostować biggrin
Witajcie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue Yeaaaaaaaah super....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [z nieba spada mała drobinka, upada na ziemię i zmienie się w Julkę] Nareście kości można wyprostować biggrin Witajcie !! czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:22 am
Ozzwald Julka [z nieba spada mała drobinka, upada na ziemię i zmienie się w Julkę] Nareście kości można wyprostować biggrin Witajcie !! czesc... Coś taki nie w humorku... [rzut na szyje i buziak w polik] uśmiechnij się !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:22 am
*wlatuje przez okno... zaczepia skrzydlem o podloge i laduje bolesnie na czterech literach* ehsh mialam sie uczyc.. ale po kiego grzyba??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:24 am
*siada sobi w foelu z butelka smornoffa ze słochawakami na uszach (leci Coma) poija z gwinta raz po raz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka [z nieba spada mała drobinka, upada na ziemię i zmienie się w Julkę] Nareście kości można wyprostować biggrin Witajcie !! czesc... Coś taki nie w humorku... [rzut na szyje i buziak w polik] uśmiechnij się !! wybacz... jestem na srodkach uspakajajacych... 0 reakcji z mojej strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:25 am
Christoff_Gangrell BeeWolf Japończycy zrobili nowa Serie LoveHina oczywiscie Figurki z jakiegoś dziwnego materiału, + ubranka wiec co bardziej niepochamowani fani moga sobie rozebrać Naru lub Sue Yeaaaaaaaah super.... ] No nie biggrin whee xp ... juz widze jak ci sie oczy swieca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|