|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:36 am
Raticiel mam kotka mam kotka, szkoda że to nie mój ale mam heart 3nodding heheh stazni teksasu sprzedaj ciuszki swych wiezniow *patrzy podejrzliwie na zerusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:37 am
opcy lofca opcy pod kanape nie pod Fotel ... wyciaga krzesełko rybackie i wlazi pod nie. tam sa mroczne sekrety ktorych nie chcialbys poznac..... ninja czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:38 am
lofca opcy lofca opcy pod kanape nie pod Fotel ... wyciaga krzesełko rybackie i wlazi pod nie. tam sa mroczne sekrety ktorych nie chcialbys poznac..... ninja czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee krolestwo za prawdziwy chleb z Polski !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:38 am
bleeee... najlepsze jest surowe mieso, krfisssste whee a tak wogole staram sie przemoc i przejsc na wegetarianizm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:39 am
Raticiel waaah baliiii... and the reason is youuuuuu!!!!! biggrin (tylko nie na mnie....) eh there is no reason xp buuhahah jestem zamaskowany motylo-marysko-muchacho zaraz komus na lep wskocze xd *odbija sie od kinkietu i laduje na glowie racquela* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:39 am
racqel lofca czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee krolestwo za prawdziwy chleb z Polski !!! A ty gdzie mieszkasz ze nie mash chlePa co ?? wyciaga bułe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:40 am
lofca racqel lofca czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee krolestwo za prawdziwy chleb z Polski !!! A ty gdzie mieszkasz ze nie mash chlePa co ?? wyciaga bułe. w UK tylko tostowy mozna dostac, zeby znalezc cos prawdziwego to musisz sie nalatac i wydac majatek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:41 am
Raticiel bleeee... najlepsze jest surowe mieso, krfisssste whee a tak wogole staram sie przemoc i przejsc na wegetarianizm... xd miecho a ble *udaje ze zyga* ty w ogole zauwazyles ze mash cos na glowie?? *robi la czupakabre z wlosow racquela*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:42 am
Bali jak sie nayzwa ten konwent w maju? bo mi wylecialo z glowy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel lofca racqel lofca czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee krolestwo za prawdziwy chleb z Polski !!! A ty gdzie mieszkasz ze nie mash chlePa co ?? wyciaga bułe. w UK tylko tostowy mozna dostac, zeby znalezc cos prawdziwego to musisz sie nalatac i wydac majatek. O kurcze to niefajnie z jedzonkiem, a powiec czy angole rzecywiscie jedza takie dziwne rzeczy jak salami z dżemem ? whee sweatdrop blaugh he ale mozna chociaz trzymac chlePek 3 tygodnie i sie niezepsuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Raticiel waaah baliiii... and the reason is youuuuuu!!!!! biggrin (tylko nie na mnie....) eh there is no reason xp buuhahah jestem zamaskowany motylo-marysko-muchacho zaraz komus na lep wskocze xd *odbija sie od kinkietu i laduje na glowie racquela* xd yyyyy aaaa eeeeeeeeeeeee!!!! *przewracaja sie razem w klebowisku konczyn, glow masek i szalikow* ale jak tylko chce mi sie to moge byc jak Atlas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:46 am
lofca racqel lofca racqel lofca czy ty ... eek boshu on tshyma tam suszona kieblase. whee krolestwo za prawdziwy chleb z Polski !!! A ty gdzie mieszkasz ze nie mash chlePa co ?? wyciaga bułe. w UK tylko tostowy mozna dostac, zeby znalezc cos prawdziwego to musisz sie nalatac i wydac majatek. O kurcze to niefajnie z jedzonkiem, a powiec czy angole rzecywiscie jedza takie dziwne rzeczy jak salami z dżemem ? whee sweatdrop blaugh he ale mozna chociaz trzymac chlePek 3 tygodnie i sie niezepsuje biggrin salami zdzemem - pierwsze slysze, ale rzeczywiscie dziwne rzeczy jedza: sniadanko - tost - na toscie jakjko - na jajku bekon - a to wszystko widelcem i nozem. Ale najbardziej uwielbiam lunch o 1pm. tylko spac sie chce... a ch;leb i tak sie psuje, bo tu wilgotno jest w wiekszosci miejsc (Manchester - manajwieksza srednia rocznych opadow!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:48 am
racqel Baliaur Raticiel waaah baliiii... and the reason is youuuuuu!!!!! biggrin (tylko nie na mnie....) eh there is no reason xp buuhahah jestem zamaskowany motylo-marysko-muchacho zaraz komus na lep wskocze xd *odbija sie od kinkietu i laduje na glowie racquela* xd yyyyy aaaa eeeeeeeeeeeee!!!! *przewracaja sie razem w klebowisku konczyn, glow masek i szalikow* ale jak tylko chce mi sie to moge byc jak Atlas sweatdrop *siedzi sobie wygodnie na glowie racq, patrzy na niego zwieszajac glowe: mowiles cos?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:49 am
Baliaur Raticiel bleeee... najlepsze jest surowe mieso, krfisssste whee a tak wogole staram sie przemoc i przejsc na wegetarianizm... xd miecho a ble *udaje ze zyga* ty w ogole zauwazyles ze mash cos na glowie?? *robi la czupakabre z wlosow racquela* mloda, co to czupakabra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|