|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:24 am
lofca Baliaur to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink "Ale łona chciała cos powiedziec a teraS ni chem zemno roshmawiać" pociaga noskiem, hlip hlip*wlazi pod kanape. bo chciala ci przyper-tentego, a teraz jak byles taki mily to jej sie odachcialo, ale poczekaj chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:24 am
Baliaur Sei chan Baliaur *wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk *Macha skrzydelkami i unosi sie nad glowa opcego*Lotne ^ ^ *p[roboje poruszac swoimi* polamane crying O.o*Przestaje machac skrzydlami i spada na opcego*O.o............... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:25 am
lofca Baliaur to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink "Ale łona chciała cos powiedziec a teraS ni chem zemno roshmawiać" pociaga noskiem, hlip hlip*wlazi pod kanape. tylko nie pod fotel bo to jest moje miejsce!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:26 am
PointZer0 Yeah , w poprzednim trunku prisoners pants , w tym prisoners top... chce ktos to za 100 golda ? obydwa? moze wezme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur *wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk *Macha skrzydelkami i unosi sie nad glowa opcego*Lotne ^ ^ *p[roboje poruszac swoimi* polamane crying O.o*Przestaje machac skrzydlami i spada na opcego*O.o............... xp nie boj........ mam silny kregoslup moralny.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel lofca Baliaur to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink "Ale łona chciała cos powiedziec a teraS ni chem zemno roshmawiać" pociaga noskiem, hlip hlip*wlazi pod kanape. bo chciala ci przyper-tentego, a teraz jak byles taki mily to jej sie odachcialo, ale poczekaj chwile... khem khem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:27 am
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur *wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk *Macha skrzydelkami i unosi sie nad glowa opcego*Lotne ^ ^ *p[roboje poruszac swoimi* polamane crying O.o*Przestaje machac skrzydlami i spada na opcego*O.o............... xp no co? nie kazdy jest kaskaderem xd 3nodding i kamikadze xd w jednym *zwija skrzydelka i siada w rogu* Ozz a bede w przyszlym tyg w stolicy jakies fajne wystawy fotografi artystycznej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:28 am
opcy nie boj........ mam silny kregoslup moralny....... *Siada spowrotem na glowie obcego*Mrrrr^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:29 am
Akiko Tamashii racqel lofca Baliaur to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink "Ale łona chciała cos powiedziec a teraS ni chem zemno roshmawiać" pociaga noskiem, hlip hlip*wlazi pod kanape. bo chciala ci przyper-tentego, a teraz jak byles taki mily to jej sie odachcialo, ale poczekaj chwile... khem khem ^^ sieda na kanapie i czeka ..... czekq czeq ... opcy pod kanape nie pod Fotel ... wyciaga krzesełko rybackie i wlazi pod nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:31 am
Smashing Pumpkins - starla !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:32 am
lofca opcy pod kanape nie pod Fotel ... wyciaga krzesełko rybackie i wlazi pod nie. tam sa mroczne sekrety ktorych nie chcialbys poznac..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:34 am
Playn' : Hooobstank - the reason
*siada na kinkiecie nad swoim fotelem rozglada sie* komu by tu na glowe wskoczyc?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam kotka mam kotka, szkoda że to nie mój ale mam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej ! Point !
to jak bedzie z tym wieziennym kompletem?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:35 am
waaah baliiii... and the reason is youuuuuu!!!!! biggrin (tylko nie na mnie....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|