|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:17 am
Raticiel sorki wywaliło mnie na pare minut musialam usiasc na inny komp, jak ktos chcial ryska to niech przypomni ( poza Bali ) xd i witam nieprzywitanych! *macha lapami* ja chcem!!!!!! ja chcem!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Akiko Tamashii lofca Akiko Tamashii ohayo :>> *korci ja zeby cos powiedziec xd xd xd * "powiec powiec" soada przed nia i słucha lepiej nie xd hm..powiedz skoro cie tak ladnie prosi xd cicho! xd w.......w......NIEE NIE POWIEM! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no co........ to przeciez naturalne.............. xd Ehe............. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:18 am
racqel Baliaur racqel oj, znowu robie za duzo rzeczy na raz! w sprawie mieszkania: przegladam oferty, odpisuje, sprawdzam mape, jestem na stronie o mieszkaniach slucham: Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot czytam : Sin City Expands Digital Frontier, poczte, Gaie chyba troche musze przystopowiac, ale to wszystko takie wciagajace!!! chyba jestem multimedialny 0_o a kiedy bedziesh w Polsce?? blaugh Litwa - 26 czerwca-13 lipca Polska - (prawdopodobnie) okolo 15 pazdziernika (na slub kumpla : )) a gdzie jedziesh?? do szczecina?? Julka mi mowila ze jakos niedawno bylkes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy Baliaur heart dzieki Ozz i opcy xd *podwojny giga pshytul* jestem wspolwlascicelem twojej bielizny teraz! 3nodding dobra xd tylko ktoory kce ktoora czesc?? majtki byly drozshe heart domokun blaugh to ja moge doplacic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:19 am
...eme...... dobra....... zejdzmy z tego tematu...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:20 am
Akiko Tamashii cicho! xd w.......w......NIEE NIE POWIEM! xd "Czemu ? Nikt mnie nie lubi i niechce zemna rozmawiać" chowa sie w podushki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:20 am
Baliaur *wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk *Macha skrzydelkami i unosi sie nad glowa opcego*Lotne ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:21 am
to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:22 am
Sei chan Baliaur *wlazi na kinkiet roztegowywuje sksydelka skacze i upada na podloge* ajj jakies nie lotne te skydzla xp gonk *Macha skrzydelkami i unosi sie nad glowa opcego*Lotne ^ ^ *p[roboje poruszac swoimi* polamane crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:22 am
Baliaur racqel Baliaur racqel oj, znowu robie za duzo rzeczy na raz! w sprawie mieszkania: przegladam oferty, odpisuje, sprawdzam mape, jestem na stronie o mieszkaniach slucham: Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot czytam : Sin City Expands Digital Frontier, poczte, Gaie chyba troche musze przystopowiac, ale to wszystko takie wciagajace!!! chyba jestem multimedialny 0_o a kiedy bedziesh w Polsce?? blaugh Litwa - 26 czerwca-13 lipca Polska - (prawdopodobnie) okolo 15 pazdziernika (na slub kumpla : )) a gdzie jedziesh?? do szczecina?? Julka mi mowila ze jakos niedawno bylkes xp Tak. bylem 'niedawno' - na Boze Narodzenie... Jak przyjade, to na pewno bede jakis czas w miescie wiecznych wiatrow, moze troche w Trojmiescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:23 am
Baliaur to wiem bedziesh mial pol gory i pol gaci domokun blaugh @lofca bo musisz sie w dyskusje wkrzanic czasmi tak jest nie przejmuj sie wink "Ale łona chciała cos powiedziec a teraS ni chem zemno roshmawiać" pociaga noskiem, hlip hlip*wlazi pod kanape.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:24 am
racqel Tak. bylem 'niedawno' - na Boze Narodzenie... Jak przyjade, to na pewno bede jakis czas w miescie wiecznych wiatrow, moze troche w Trojmiescie... to sie zobaczymy blaugh blaugh blaugh a 22/24 byl festiwal filmu niezalezxnego a ja hajsu nie mam domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:24 am
Yeah , w poprzednim trunku prisoners pants , w tym prisoners top...
chce ktos to za 100 golda ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|