|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:11 am
opcy Sei chan opcy i jak Sei...... wygodnie? Nyo^ ^*Traca lapka kwiatka* uwazaj bo to bardzo wrazliwy kwiatuszek jest! wink xd *Przyglad asie pajeczym lapka*Czy one sie ruszaja??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii lofca Akiko Tamashii ohayo :>> *korci ja zeby cos powiedziec xd xd xd * "powiec powiec" soada przed nia i słucha lepiej nie xd "No powiec prosze" przysówa sie blirzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel oj, znowu robie za duzo rzeczy na raz! w sprawie mieszkania: przegladam oferty, odpisuje, sprawdzam mape, jestem na stronie o mieszkaniach slucham: Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot czytam : Sin City Expands Digital Frontier, poczte, Gaie chyba troche musze przystopowiac, ale to wszystko takie wciagajace!!! chyba jestem multimedialny 0_o a kiedy bedziesh w Polsce?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:12 am
Sei chan opcy Sei chan opcy i jak Sei...... wygodnie? Nyo^ ^*Traca lapka kwiatka* uwazaj bo to bardzo wrazliwy kwiatuszek jest! wink xd *Przyglad asie pajeczym lapka*Czy one sie ruszaja?? tylko jedna... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:13 am
Ozzwald Sei chan opcy Sei chan opcy i jak Sei...... wygodnie? Nyo^ ^*Traca lapka kwiatka* uwazaj bo to bardzo wrazliwy kwiatuszek jest! wink xd *Przyglad asie pajeczym lapka*Czy one sie ruszaja?? tylko jedna... blaugh i to jak! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:13 am
heart dzieki Ozz i opcy xd
*podwojny giga pshytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:14 am
Baliaur heart dzieki Ozz i opcy xd *podwojny giga pshytul* jestem wspolwlascicelem twojej bielizny teraz! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:15 am
sorki wywaliło mnie na pare minut musialam usiasc na inny komp, jak ktos chcial ryska to niech przypomni ( poza Bali ) xd i witam nieprzywitanych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur racqel oj, znowu robie za duzo rzeczy na raz! w sprawie mieszkania: przegladam oferty, odpisuje, sprawdzam mape, jestem na stronie o mieszkaniach slucham: Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot czytam : Sin City Expands Digital Frontier, poczte, Gaie chyba troche musze przystopowiac, ale to wszystko takie wciagajace!!! chyba jestem multimedialny 0_o a kiedy bedziesh w Polsce?? blaugh Litwa - 26 czerwca-13 lipca Polska - (prawdopodobnie) okolo 15 pazdziernika (na slub kumpla : ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no co........ to przeciez naturalne.............. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:16 am
opcy Baliaur heart dzieki Ozz i opcy xd *podwojny giga pshytul* jestem wspolwlascicelem twojej bielizny teraz! 3nodding dobra xd tylko ktoory kce ktoora czesc?? majtki byly drozshe heart domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:16 am
Baliaur heyka rac mash przpeiekrzenione za to ze byles ostatnio w polsce i nie powiedziales kiedy bylem?!?!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|