|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:05 am
opcy i jak Sei...... wygodnie? Nyo^ ^*Traca lapka kwiatka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Akiko Tamashii racqel M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed a skad te kaczuszki na dole?!?! z czapki kaczki XD co za syf xp xd wrecz wysypisko smieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:07 am
heyka rac mash przpeiekrzenione za to ze byles ostatnio w polsce i nie powiedziales
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:07 am
M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed crying a ja mam tylko majtki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:08 am
ohayo :>> *korci ja zeby cos powiedziec xd xd xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:08 am
Sei chan opcy i jak Sei...... wygodnie? Nyo^ ^*Traca lapka kwiatka* uwazaj bo to bardzo wrazliwy kwiatuszek jest! wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:09 am
Akiko Tamashii ohayo :>> *korci ja zeby cos powiedziec xd xd xd * "powiec powiec" soada przed nia i słucha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:09 am
lofca M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed crying a ja mam tylko majtki biggrin kazdego szkoda...... ja np nie mam.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:10 am
lofca Akiko Tamashii ohayo :>> *korci ja zeby cos powiedziec xd xd xd * "powiec powiec" soada przed nia i słucha lepiej nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy lofca M-Teen  wszystko co ma nalozyl chyba na siebie xp stressed crying a ja mam tylko majtki biggrin a moze "az" majtki......... 3nodding xd a ja wlasnie zbieram 1260 na bielizne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oj, znowu robie za duzo rzeczy na raz! w sprawie mieszkania: przegladam oferty, odpisuje, sprawdzam mape, jestem na stronie o mieszkaniach slucham: Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot czytam : Sin City Expands Digital Frontier, poczte, Gaie
chyba troche musze przystopowiac, ale to wszystko takie wciagajace!!! chyba jestem multimedialny 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|